İşte görmek istediğimiz Santos görmek istediğimiz Galatasaray.![]()
Galatasaray
Kasımpaşa
Berabere
İşte görmek istediğimiz Santos görmek istediğimiz Galatasaray.![]()
bravo çocuklar gurur duydum takımımla![]()
Leo Franco'ya da aynı şeyi söylüyorum uyum sorunu işte bu sonradan git gide takıma alışıyolar Giovani ve Jo erkenden alıştı diyebiliriz..Jo atıyordu az önce..
Maçın yıldızı Keita çıkıyor Emre Güngör giriyor..
jo karşı karşıya kaçırdı atsa 5 olacak.
Giovani çıkarken bayağı bi alkış aldı.Emre Çolak girdi..
Keita ve Santos alkışlarla oyundan dışarı çıktılar.![]()
Ve maç bitti işte gerçek cimbom diye buna derim ben.Biz Atletico Madrid maçında böyle oynasak yemin ediyorum ezerdik onları hakem bile bir şey demezdi..
şçyle bir gerçek var.gerçekten kasımpaşa'yı tebrik etmek lazım.o presin içinden anadolu takımı kolay kolay çıkamazdı.kasımpaşa'nın yerinde başka bir takım olsa belkide büyük bir fark olabilirdi.en büyük alkış aslanlarımıza bu sezon türkiye liginin en iyi futbolunu oynadılar.
Yılmaz hoca sopa vurar bunlara![]()
Helal olsun be.Aslansınız..
Valla artık elimizde bi lig kaldı umarım böyle devam edip sezon sonunda gülen taraf biz oluruz..
sopa vurulası bi kişi var oda Korayyahu ne adam... sokuyor elini, çekiyor kolundan rakibini
Jo'da bırakır kendini yere tabi.
İki takım da ayakta alkışlanacak futbol oynadı.
Zevkli bir maçtı.
Sanki premier lig maçı gibiydi.Bir o kale bi bu kale.Harika maçtı.Emin adımlarla şampiyonluğa..
son yıllarda izlediğim en zevkli maçtı.gerçekten izlerken yoruldum.
Keita'ya nazar değmesin ya valla çok yürekten oynuyor. Dos Santos her zaman diyorum bireysel oynaması gerek diye, öyle oynadı ve süperdi. Savunmada her zaman zayıfız ama keşke hücumda hep böyle oynasak varsın hep gol yiyelim.
Harika bir maçtı... İki takım da hücumu düşünerek oynadı. Gio -Keita-Jo üçlüsü resmen mahvetti Kasımpaşa'yıÖzellikle Gio aldığı her topta rakibin belini kırdı
Yalnız varya orta alana savunmaya yönelik bir adam lazım bize.. Yoksa Kewel-Arda-Baros-Jo- Gio- Keita -Elano gibi isimlerin oldugu bir kadroda gol atmazsak ayıp olur
Önemli olan savunmada da başarılı olmak. Keita'nın 90'a çaktığı gol haftanın golüydü!!! Ama Gio da golü fazlasıyla hak etti bence....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gio gol atmadı ama asist yaptı olsun haftaya atar inşAllah.Yılmaz hoca Koray'a napıyodur acaba
![]()
ben de o mesajı arıyordum deim. 4-1 dedi arkadaş tutturdu![]()
Son zamanlarda bu kadar keyifli bir maç izlediğimi hatırlamıyorum.Bu yüzden takımıma,bana bu kadar güzel bir futbol izlettirdiği için teşekkür ediyorum
Bugün bana sorsalar forvet hattı 10 üzerinden kaçtı diye 9.5'tan 10 derimZira 4 gollü bir şov yaptılar Kasımpaşa gibi bir takıma karşı.
Bu futbolla devam edersek şampiyonluğun zor olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca sakatlar dönünce çok güzel bir forma mücadelesi yaşanacak.
Giovani Dos Santos ve Jo iyiden iyiye takıma alışmaya başladılar.Bu gerçekten çok güzel bir durum.
Kasımpaşa'ya 'gecekondu' dedikleri yerde en güzel cevabı vererek güzel bir mağlubiyet tattırdık.Bu işler konuşmayla olmuyor!
Son olarak attığımız 4.gol ofsayttı.Hakem bunu atladı.Bu maç için önemli değil ama ileride 1-1 den 2-1'e gelen bir maç olursa bu durum büyük sorun olur.İnşallah hakem hataları daha aza iner.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
maçı izlemedim ama dinledim Kasımpaşa'nın gol attığı 10 dakkalık bölüm hariç doğru düzgün duymadım Kasımpaşalıların adlarını bayaa da gol kaçırdık ama dinlerken bile zevk aldım maçtan izleseydim kalpten falan giderdim heralde![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu maça patlıcaz dedim patladık , Sezonun en iyi topunu oynadık agzım acık kaldı , müthiştik hele Dos Santos eleştirilere adeta güldü nasıl bir bel çalımlarıydı o kafam döndü , süperdi müthiştik kaçan pozisyonlar ve Murat Şahin'in devlesmesi sonucu dahada farktan olduk doludizgin gidiyoruz
Tebrikler Aslanlara , ve müthiş taraftarımıza.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Jo'nun takıma katılması, Kasımpaşa'nın açık futbol oynaması ve Fenerbahçe'nin kaybetmesi maçın kalitesini artırdı.
Çok güzel bir maçtı.
Kasımpaşa 2.golü yiyene kadar çok iyi bir oyun ortaya koydu gerçi 2-1 olduğunda da ben umutluydum Paşa'nın gol bulacağından fakat G.Saray için tehlikeli dakikalar başlayacakken Koray imdada yetişti ve maçı kopardı.
G.Sarayda da Santos ve Keita çok etkililerdi bugün.
Tebrikler Galatasaray'a ve Galatasaraylı arkadaşlara...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giovani iyi oynamış ama birşey dikkatimi çekti topa vurduktan sonra bile düşme tehlikesi geçiriyor Santos. Biraz güçlenemez mi acaba yoksa bu kadar mı fizik gücü kaldırabiliyor .
Öyle bi bel calımları varki rakip 1 metre bile yaklasamıyor , onun için pek sorun olmuyor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Biraz önce fikstüre baktım haftaya deplasman Eskişehir, ondan sonra iç saha Ankaragücü, sonra deplasman Trabzon, İç saha fener... Böyle gidiyor. Fikstür zor gibiGeçen sene Sivasın haline bakarsak Bursa bu sene oldukça şanslı eksik maçını kazandı dersek 1 puan var ve anadolu klüpleri bana göre böyle takımlara yardım ediyor. Fener ve BEşiktaşı bıraktım Bursadan korkmaya başladım
27. ve 30 hafta şampiyonluğu belirleyebilir
Ha bi de son hafta
Son hafta Bursa-Beşiktaş Fener-Trabzon Gençler-Galatasaray var
![]()
turksportal...