Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İstanbul Büyükşehir Bld.

14 51.85%
  • Fenerbahçe

7 25.93%
  • Berabere

6 22.22%
1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: İstanbul Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe [23.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cristian'ın pozisyonu tamamen kızgınlıkla yaptığı bir hareket. Yani o faulden 5 dakika önce aynı adamla itişmişti. Daha sonrasında cezasını kesti. Kırmızılık bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Zira bu kadar basit kırmızı kart çıkmamalı(bkz: Cüneyt Çakır).

Güiza'nın pozisyonunda ise son adam ve direk kırmızı olması gerekirdi. Fakat hakem sarı kart verdi. Bu hakemin Beşiktaş'lı olduğu söyleniyor çoğu yerde. Tam doğrusunu bilmiyorum.

Böyle hakemleri hala işinde görünce federasyondan tiksiniyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Cristian'ın pozisyonu tamamen kızgınlıkla yaptığı bir hareket. Yani o faulden 5 dakika önce aynı adamla itişmişti. Daha sonrasında cezasını kesti. Kırmızılık bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Zira bu kadar basit kırmızı kart çıkmamalı(bkz: Cüneyt Çakır).

Güiza'nın pozisyonunda ise son adam ve direk kırmızı olması gerekirdi. Fakat hakem sarı kart verdi. Bu hakemin Beşiktaş'lı olduğu söyleniyor çoğu yerde. Tam doğrusunu bilmiyorum.

Böyle hakemleri hala işinde görünce federasyondan tiksiniyorum.
    Bence Güiza'nın yerde kaldığı pozisyon direk kırmızı ancak aynı şekilde Baroni ninki de direk kırmızı adama sinirlendi diye sakatlayıcı bir hareket yapma hakkını kendinde bulamaz basit bir kırmızı olmazdı cıksaydı bu iki pozisyon dışında hakemin verdiği kararlar doğruydu sanki..Nihat Özdemir'in mac sonrası ntvspor da yaptığı "talihsiz" acıklamaları da sinirine bağlıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Maçı izlediğimi yazayım da sonradan "baktın mı da yazıyorsun?" demeyin

Hakem Baroni'nin bence % 100 kırmızı gerektiren hareketin i es geçtikten sonra bu hatayı başka bir hata ile örtmeyi kafasına koymuştu ve bunu da Guiza'nın son adam tarafından düşürülmesine sarı kart çıkararak yaptı Kesinlikle 2 karar da yanlıştı. Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü kesinlikle doğru karar. Anre Santos topa hareketlenerek aktif alana giriyor. Hakem bir hatasını başka bir hatayla kapatmasaydı keşke ama inanın FB maçı hak edecek hiçbirşey yapmadı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri