Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
İstanbul Büyükşehir Bld.
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Yok abi, Aragones geçen sene istikrar denildiği için kapının önüne koyulmadı ya Daum da koyulmayacaktır sezon sonuna kadar.
Sinirlenecek çok şey olduğundan, o yuhalanma olayını unutmuşum. Selçuk'un kaptırdığı topla golü yedik(her zaman olduğu gibi, bu adam top kaptırdığında kalemizde tehlike olmaması mucize
), 1-2 kötü pastan sonra da ıslıklanmaya başladı. Peki Deniz? Adamın ne suçu var, stoper oynayacksın diyorlar oynuyor, ertesi maç sol bek oynayacaksın diyorlar oynuyor, sonraki maç sağ açığa geçiyor, ayıptır 1 oyuncuya da bu kadar yüklenilmez. Kendisi de bilmiyor mu sağ açık oynamayacağını, biliyor ama oynayacak oyuncu yok, mecburen oynuyor.
Hakem vermese de golünü de atmıştı, hakem o golü yememiş olsa, ve o golle maç dönse (soyunma odasına golle gitmek psikolojik açıdan çok olumlu olur) acaba o yuhalayanlar gönül rahatlığıyla sevinebilecek miydi?
Artık her oyuncu risk almaktan, sorumluluk almaktan kaçacak, Emre yeter bana ne diyecek, yuhalanıp çıkarılma kokusu yaşamamak için toptan kaçacaklar. İşte bu asıl takımı dağıtır ama umrunda mı takıma bu baltayı indirenlerin.
Eğer Aykut Kocaman yetkiliyse, yetkisini kullansın, Daum'un aklında sürekli Aykut beni kovdurtup yerime geçecek düşüncesi var, bu nedenle de rahat değil hatta bu nedenle Aykut'u zor durumda bırakacak işleri bilerek yapıyor. Ya Aykut Kocaman ben yetkiliyim diyerek Daum'a sözünü dinletecek ya da bırakıp gidecek. Yoksa Daum'un bu kafasındaki teori bizim başarıya ulaşmamazı sürekli engelleyecek.
Mesaj Yetkileri