1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003

Steam'de 1 hafta sureyle (Pazar gunune kadar) ucuzluk yapiliyor. Turkiye icin fiyat 19.99 USD (mevcut kur ile 30.80 TL).

Bu kampanya cercevesinde Steam uzerinden oyunu satin alarak oyunun Turkce olmasi icin gereken 10 bin adet satisa katkida bulunabilirsiniz.

Simdiye kadar hedefin %50'sine ulasilmamis durumda.

Bu fiyat indirimi, ozellikle korsanin cok oldugu ulkelerde korsana yonelme nedenini fiyat olarak gosteren, fiyat duserse satin alirim diyenler icin onemli bir firsat.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Steam'de 1 hafta sureyle (Pazar gunune kadar) ucuzluk yapiliyor. Turkiye icin fiyat 19.99 USD (mevcut kur ile 30.80 TL).

Bu kampanya cercevesinde Steam uzerinden oyunu satin alarak oyunun Turkce olmasi icin gereken 10 bin adet satisa katkida bulunabilirsiniz.

Bu fiyat indirimi, ozellikle korsanin cok oldugu ulkelerde korsana yonelme nedenini fiyat olarak gosteren, fiyat duserse satin alirim diyenler icin onemli bir firsat.
    Bence burası çok ciddi ve önemli bir nokta.

Alırım diye imza atanları görelim bu konuda.

Oyun gelmesine rağmen sırf katkıda bulunmak için 1 kez daha satın aldım Steamden kuzenlere dağıttım.

Hala parasını düşürsünler biz de alalım diyenler boşa duruyorsa ve buradan satın almıyorlarsa zaten bu oyunu TR olarak istemiyorlardır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    NBA 2K10 için herkes mail attı 2K Games'e ve şimdi yama çıkarıyorlar. Bu iş biraz baskı yapmakla ilgili galiba.
    Bu konuyla ilgili kaynak verebilir misiniz acaba?Yanlış anlamayın size inanmadığımdan değil ama oyunu Steam'den aldım heyecanlandım şimdi.Türkçe yama mı gelicek oyuna?Yoksa yama dediğiniz normal hatalar için mi?Online oynamaya çalışırken masaüstüne atıyordu oyun bu arada böyle bir durumlar karşılaştınız mı 2k'da?
    Quote Originally Posted by perpetua View Post

Oyunu aldım.İnşallah 2011 Türkçe çıkar.Daha 10bin kişinin yarısına ulaşılmadı mı?

Mesaj Yetkileri