1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Steam'den İndirim Sürprizi (19.99 USD)

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum. Steamı Türkiyede kaç fm oyuncusu biliyorda bunlar korsan ölçecek. Hemde bir haftada. Korsanı ölçek isteyen adam indirimden 1-2 hafta önce en azından bu siteye haber verir. Sizi ölçmek için indirim yapıyoruz 3-5 gün reklamı yapın der. Sizde yapabildiğiniz kadar reklam yaparsınız olay ölçülür. Yada hiç uğraşmaz cm satışlarını sorarsınız. Crysisi sorarsınız. Arala Tr deki 30 tl altı oyunların ne kadar sattığını sorarsınız. Böyle saçmalık olmaz. Durumu olan tabiki gitsin alsın indirimden yararlansın ancak bizi ölçecekler diye yemenizden içmenizden kesip, sosyal yaşamınızdan ödün verip bu oyunlara gelmeyin derim.
    Sizin bu tarz konuşmalarınızdan etkilenip insanlar okulunda yemek yemiyor para biriktircem diye. Daha önce başka bir konuda fm için aç kalıyorum yazmıştı genç bir arkadaşımız. Yazıktır günahtır insanlara boş umutlar veriyorsunuz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Sizin bu tarz konuşmalarınızdan etkilenip insanlar okulunda yemek yemiyor para biriktircem diye. Daha önce başka bir konuda fm için aç kalıyorum yazmıştı genç bir arkadaşımız. Yazıktır günahtır insanlara boş umutlar veriyorsunuz.
    Terbiyesizlik yapma.

O arkadasa ne cevap yazdigimi bilmiyorsan da geri don ve oku.

Bunlari ben insanlar yemeginden kesip alsin diye yazmiyorum. Satin alma durumu olup da korsan kullananlar icin yaziyorum. Bu bastan beri boyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Ortak çok sert yazmışsın, böyle bir üslup yanlış. Kimse kimsenin yediği veya yemediği yemeğe mani olamaz. Herkesin kendi düşüncesidir, ister o gün ki yemek parasını biriktirir, isterse FM mi kanımı doyuracak der. İnsanları bu şekilde suçlamak yanlıştır, burada hepimiz arkadaşız ama herkes kendince yorumluyor durumu, aslında herkesin haklı olduğu kısımlar var. Kimse ne tam doğru ne de yanlış. Bu insanların da bir çıkarı yok bu işten. Biz de bazen emek veriyoruz bazı çalışmalarda ama tamamen zevk, heyecan, alkışlanma isteği, beğenilme arzusu. Başka sebebi yok verilen emeğin. Zaten olsa, bu sitede belki de bu yorumları yazmak için para vermemiz bile gerekecekti. Söylediğin bir çok şeye katılıyorum ama nazik olalım biraz daha, tamam mı dostum?

Mesaj Yetkileri