1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Steam'den İndirim Sürprizi (19.99 USD)

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    39.99 dan 6 aydır satılıyor. 19.99 ise söylediğinize göre pazara kadar. 3-5 günde 4000 oyun yani 4000*20 den 80000 dolar beklemek bence hayalcilik. Türkiye çapında tanıtım yaparsın o zaman iş değişir. Bırakın 4000 oyun satmayı acaba bu steam indiriminden 4000 kişininm haberi varmı.

Gelelim diğer mevzuya. Açıkcası aldığım tepkiye şaşırdım çünkü "sizin yüzünüzden insanlar aç kalıyor demek istememiştim" Kaldıkı aç kalsa bile bu direkt sizin yüzünüzden olmaz. Dolaylı yoldan olur.Demek istediğim şu ki 6 aydır satamadığın malı %50 indirip 1 haftada %100 den fazla artış beklemek bence hayalcilik. Kampanya varmış haber vermişsiniz teşekkürler ama bunu bir ölçüt olarak göstermeyin. Bu olay 3-5 günde ölçülmez. Bunu benden çok daha iyi biliyorsunuz. Benim dikkati çekmek istediğim nokta hayalcilik yapmanızdı çoluk çoçuğun aç kalması değil.
    Ben %100 artis bekledigimi veya istedigimi soyledim mi? Yazdigim sadece mantematiksel bir mantik. Bir karar verme kurali. Rasyonel davranan insanoglu satis fiyatini belirlemek icin yazdigim sekilde karar verir.

Son olarakta burası bir forumsa belli başlı kuralları vardır. Eğer yazımda terbiyesizlik varsa silersin cezamı verirsin. Kaldıkı sen terbiyesizlik görmemişsin. Kendi yazılarından bir kaç tanesini oku bakalım kimlere ne terbiyesizlikler yaptığını gör. Kimlerle dalga geçip küçük düşürdüğünü.. Gönül ister seninle bu kasimpaşa ağızıyla muhabbeti sürdüreyim ama yapamıyorum malesef. Ben açıklamamı yaptım. Gerçekten terbiyasizce bir yazı olsa merak etme senin gibi çevir kazı yanmasına yatmaz özürümüde dilerdim
    Cezayi da veriyorum o zaman.

Daha dikkatli olucam..
    Mesajinin icinde dustugun celiskiye ne demeli? Ozur dilerdin degil mi?

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cezayi da veriyorum o zaman
    Kural 10- Konu Dışı Mesajlar

Konu dışı değildi yazdıklarım ama neyse uzatmaya luzum yok.

Arkadaşa rahatsızlık verdiğim için öyle yazdım kişisel birşey. Yazdıklarımdan dolayı değil.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Kural 10- Konu Dışı Mesajlar

Konu dışı değildi yazdıklarım ama neyse uzatmaya luzum yok.

Arkadaşa rahatsızlık verdiğim için öyle yazdım kişisel birşey. Yazdıklarımdan dolayı değil.
    Sadece baslik okuyarak kurallari takip ediyorsaniz tabii boyle algilarsiniz.

Mesaj Yetkileri