Quote Originally Posted by perpetua View Post
1. Mevlut bu takimin banko santraforu olmali.
2. Bana oyle geliyor ki Volkan Sen ile Ozan Ipek'in milli takimda oynamak icin daha cok sey ogrenmeleri lazim.
Hepsine katılıyorum Ömer abi ama Mevlüt'ün yanına 1 adam daha olmalı. Tek başına mücadele ediyo, Isırıyo rakibini ama pas verecek birini bulamadımı anlamı kalmıyo yaptığı mücadelenin.

Dün akşam Almanya - Arjantin maçını izledim Almanya 5-6 yeni futbolcu denedi kadroda. Arjantin 2 yeni oyuncu denedi yeni pozisyonlarda. Sonra Fransa - İspanya maçını açtım İspanya yine klasik kadroyla sahadaydı tek fark taktiksel dizilişti. Fransa'da 3 yeni yüz vardı kadroda. Bizim dün akşamki kadromuza bakıyorum Euro 2008'de oynamış Volkan - Sabri - Emre Güngör - Servet - Emre - Aurelio - Hamit - Mevlüt - Arda kadroda. Tek fark Volkan Şen ve Caner Erkin. Ee bu nasıl hazırlık maçı ? Oyuncuları Milli Takıma hazırlamak içinmi bu maçlar. Yoksa aynı oyuncuları çağırıp onların form tutmasını sağlamakmı. Ve biz dk:70'den sonra oynadığımız oyunu Almanlara karşı oynarsak onlar bizi ortasahanın gerisine hapsederler.