1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Bursa taraftarına Diyarbakır yasağı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Türkiye'nin tek olay çıkartan taraftarı biziz sanki, adın çıkacağına canın çıksın daha iyi be. Vurun abalıya, zaten insanlar bizi direkt aşağıdaki şekilde yaftalıyor, hatta onunda altındaki paragraftaki gibi.

Doğru tabii Bursaspor taraftarı değil mi garanti olay çıkartır. Hatta biz tek başımıza yetmiyoruz Ankaragücü vs. kim var kim yok toplaşıyoruz olay çıkartmaya gidiyoruz, hobilerimiz arasında en ön sırada.
    Ya da direkt şöyle diyelim taraftar değil mi ne beklersin ki alayı serseri, en iyisi yasaklayalım gitsin, sonuçta Bursaspor taraftarı stadyumda olmayınca olay olmayacak. Bir biz kötüyüz, geri kalanımız iyi, bizi temizleyince tribün sorunlarına çözüm bulmuş olacağız.

Böyle giderlerse 1-2 seneye stadyumda maç izlemek hayal olacak herkes için, bir Türkiye'de olay oluyor da sanki medya, kolluk kuvvetleri ve siyasetçiler abartmasa durumu bugün bunları konuşmuyor olacaktık.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Türkiye'nin tek olay çıkartan taraftarı biziz sanki, adın çıkacağına canın çıksın daha iyi be.
    Ya da direkt şöyle diyelim taraftar değil mi ne beklersin ki alayı serseri, en iyisi yasaklayalım gitsin, sonuçta Bursaspor taraftarı stadyumda olmayınca olay olmayacak. Bir biz kötüyüz, geri kalanımız iyi, bizi temizleyince tribün sorunlarına çözüm bulmuş olacağız.
    sayet bana yazdiysan bunlari ben olaya zaten tek tarafli bakilmamasi gerektigini söyledim yani diyarbakirlilar olay cikartacaktir yazmis bir arkadas bende ona cevap olarak bursaspor taraftarlarininda olay cikarabileceklerini yazdim.. bursa taraftari daha önce inönü'de ve saracoglu'nda olay cikarmadi mi ? 19 mayis stadinda ankaragüclü taraftarlar ile birlikte ankaragücü - besiktas macinda olay cikarmadilar mi ? neyi savunuyorsunuz ki anlamiyorum holiganizm cok mu iyi birsey, insanlarin illa birseyi anlamasi icin birilerinin kafasinin yarilmasi kolunu bacagini mi kirmasi lazim?

Mesaj Yetkileri