Beze para vermeden tekstil atölyelerini bir dolaş önce onlarda çıkma oluyor bedavaya getirirsin.Boya içinde hazırlayacağınız takımı destekleyen bir nalbur bulabilirseniz onunla bir konusun kutusu patlak boyalar oluyor ücretsiz ya da olağandan daha ucuza alabilirsiniz.
![]()
Figür konusunda A4'e bir çıktı alıp fotokopicide onu A3 boyutunda ya da daha büyük yapabiliyorsa o boyutta büyüttürün. Sonra o boyutta yağlı bir kağıda kopyasını alın. Yağlı kağıt üzerinden altına bezi koyarak geçin beze çıkar şeklin köşeleri. Daha belirgin çıksın istiyorsanız karbon kağıdı kullanın. Taşmaları engellemek için şeklin boyanmayacak tarafına çizgilerden itibaren bant yapıştırın ve boyayın. sonra bantları kaldırın cillop gibi olur.![]()

Boya içinde hazırlayacağınız takımı destekleyen bir nalbur bulabilirseniz onunla bir konusun kutusu patlak boyalar oluyor ücretsiz ya da olağandan daha ucuza alabilirsiniz. 
Alıntılı Yanıtla