1 ile 30 arası toplam 559 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Buluşması

Hybrid View

beylerbeyi bu köprünün yanı hemen dimi kadıköye gitmeden boğaziçin köprüsü durağında inicez mesela avrupa yakasından gelenler ordan yürüyecez ... peki vapur felan yoktur heralde oraya bide beylerbeyinin tam neresinde

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by kopkopfmci View Post
    beylerbeyi bu köprünün yanı hemen dimi kadıköye gitmeden boğaziçin köprüsü durağında inicez mesela avrupa yakasından gelenler ordan yürüyecez ... peki vapur felan yoktur heralde oraya bide beylerbeyinin tam neresinde
    Sen 14:30'da köprüyü geçince ilk durakta in, bizi bekle. Biz de Kadıköy tarafından geleceğiz. Madem metrobüs ile gideceğiz o halde metrobüs durağında içerde buluşalım. Rıhtıma inmeye gerek yok. 14:00 metrobüs durağı, sorusu olan?

Question

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Sen 14:30'da köprüyü geçince ilk durakta in, bizi bekle. Biz de Kadıköy tarafından geleceğiz. Madem metrobüs ile gideceğiz o halde metrobüs durağında içerde buluşalım. Rıhtıma inmeye gerek yok. 14:00 metrobüs durağı, sorusu olan?

ben boğaziçi diye bi durak var köprüyü geçince orda indim diyelim siz beni nerden bulacanız siz söğütlüçeşmede buluşup direk metrobüse atlayıp benim indiyim durağamı geleceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by kopkopfmci View Post
    ben boğaziçi diye bi durak var köprüyü geçince orda indim diyelim siz beni nerden bulacanız siz söğütlüçeşmede buluşup direk metrobüse atlayıp benim indiyim durağamı geleceksiniz
    Evet düşüncem o şekilde ama direkt sahaya gideceksen sen bilirsin. 15:30'dan önce sahada olursan iyi olur.

Telefon numaralarınızı özel mesajla gönderirseniz iyi olur. Ben de size gönderirim o zaman. Beni çaldırın ben ararım, sınırsız benim ki. Şemsi senin numaran var.

Mesaj Yetkileri