Şimdi şöyle bir bakalım. Bir takım şampiyonluğa oynuyorsa zaten kondisyonu yerinde olmalıdır ve 3 günde bir maç yapabilmelidir. Yanlış mı düşünüyorum. Bende Bursaspor'a karşı birşeyler yapıldığını düşünüyorum ancak bu konuda değil...
Şimdi şöyle bir bakalım. Bir takım şampiyonluğa oynuyorsa zaten kondisyonu yerinde olmalıdır ve 3 günde bir maç yapabilmelidir. Yanlış mı düşünüyorum. Bende Bursaspor'a karşı birşeyler yapıldığını düşünüyorum ancak bu konuda değil...
I'm back...
Siz tarafsız bir gözle baktığınızda her iki kupa karşılaşmasında da Bursaspor'un hakkının yendiğini düşünmüyor musunuz ? Bunu söyleyince de antipatik oluyoruz öyle mi ?
Kondisyonu mutlaka gereken seviyede olmak zorundadır ama diğer takımlara nasıl eşit zaman aralıkları ile maç yapıyorsa bizde o günlerde karşılaşmalar oynamalıyız. Birde bu işin taraftar yönü var. Önümüzdeki maçlarda alınacak 3 galibiyet ile pazar günü olan bir maça Bursa'dan kaç bin kişi Olimpiyat'a giderdi bunu da hesap etmek lazım. . .
Şuan şampiyonlugu sizin kadar hiç bir takım istemiyordur Belkide ondan çok tedirginsiniz. En ufak bir hatada Şampiyonluktan edilcek düşüncesine kapılıyorsunuz. Ama inanınki size yapılan hakem hataları olsun veya düsündügünüz neyse onların aynısı 3 Büyük takımlarada yapılıyor.
Yine aynı senaryo , Anadolu'dan bir takım şampiyonluk potasına girdiği zaman hep çok konuşmuş olur zaten .Bursaspor'a karşı yapılansa düpedüz rezillik ve altındaki amacı çok belli eden bir rezillik .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !