Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 559 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Buluşması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buraya bakan varsa mekanı falan söyleyebilir mi? Ne zaman nerde bende gelebilirim belki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by kopkopfmci View Post
    YARIN DERKEN ?? cumartesi saat 4-5 değilmiydi maç ??

yooksa pazar gününe mi aldınız

birde ben msn felan telefon verecem sana emrah kardeş özelden atacam sana telefonu çaldırırsın bikere

birde bitaki maçı avrupa yakasında yapsak kabataş taksim civarı felan ben ayarlasam sahayı yada daha yakın olan biri anadoluda oturanlar direk vapurla akarrr maça ? bi biz yol çekek bi siz

YA ARKADAŞLAR BEYLERBEYİNDE TAM MEKAN ADRESİNİ VERİN BİZE BİZ DİREK ADRESE GELELİM 3 te HADİ

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maç Beylerbeyi'nde, TFF'yi ve Beylerbeyi stadını geçince Şampiyon Halı Saha Tesisleri, şuan için kadro dolu ama oynamak isteyenler olursa bir şeyler ayarlarız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadro dolu mu Bir ay sorna bi tane daha isteriz o zaman bi bulusma daha
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

En son listeye göre 14 ya da 15 olduk sanırım, sen kesin geleceksen ayarlarız bir şeyler, sorun olmaz, kadro doluysa yedekli sisteme geçeriz, zaten saha biraz büyük yorulmalar olacağı için yedekliye herkes tamam der.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl gelebileceğime dair ufak bi kaç bilgi olursa gelebilirim Bahçelievlerde oturuyorum. saat 12de evden çıkacağım Mecidiyeköy'e özel derse gideceğim. Saat tam 2 gibi bitecek özel ders ordan çıktığımı varsayarsak nasıl gelebilirim?
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Maç Beylerbeyi'nde, TFF'yi ve Beylerbeyi stadını geçince Şampiyon Halı Saha Tesisleri, şuan için kadro dolu ama oynamak isteyenler olursa bir şeyler ayarlarız.

tamam oozaman ben direk sahaya giderim boğaziçi metro durağında inerim ordan yürüyüp giderim saten telefon verdim emran kardeşe

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Nasıl gelebileceğime dair ufak bi kaç bilgi olursa gelebilirim Bahçelievlerde oturuyorum. saat 12de evden çıkacağım Mecidiyeköy'e özel derse gideceğim. Saat tam 2 gibi bitecek özel ders ordan çıktığımı varsayarsak nasıl gelebilirim?
    ben güngörende oturuyorum mecidiyeköyden metrobüse bin kadıköye gitmeden boğaziçi durağı var hemen köprüyü geçince orda in ordan yürü

bursaspor özel mesaj attım sana bak bi zamet

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

2'ye yakın çıkarsan biz Metrobüs ile geçeceğimiz için bize katılabilirsin.

2'yi geçirdin diyelim, yine Metorbüse bineceksin, Boğaz Köprüsü durağında ineceksin ondan sonra alt yolu izleyerek, sahile Çayırbaşı durağına kadar geleceksin zaten o durağı geçtikten sonra TFF ile ilgili tabelalar vs. var, daha olmadı Beylerbeyi stadı nerede diye sorsan hemen durağı geçtikten sonraki sokağı tarif ederler sana. O sokağa girdikten sonra da stadyumu hemen geçince maçın olacağı saha.

Emrah Abi'ye mesaj attıysanız zaten tamamdır, o daha iyi biliyor oraları.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

bursaspor mesaj attım onu gördünmü 1 sen avrupa yakasındamı oturuyon bu 2 buluşşakmı sizle boğaziçi durağında buda 3

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daha önceki sayfalarda yazdıklarımızı hiç okumadınız sanırım,

Avrupa Yakası grubu olarak topluca geliyoruz. İsterseniz bize katılabilirsiniz, ama yolu biliyorsanız kendinizde gidebilirsiniz.

Avrupa Yakası'ndan gelecekler şöyle,

Bursaspor (Oğuz Kağan)
    SerKaN (Serkan)
    nekop (Serhat)
    ShevAnil (Anıl)
    EreN (Eren)
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Daha önceki sayfalarda yazdıklarımızı hiç okumadınız sanırım,

Avrupa Yakası grubu olarak topluca geliyoruz. İsterseniz bize katılabilirsiniz, ama yolu biliyorsanız kendinizde gidebilirsiniz.

Avrupa Yakası'ndan gelecekler şöyle,

Bursaspor (Oğuz Kağan)
    SerKaN (Serkan)
    nekop (Serhat)
    ShevAnil (Anıl)
    EreN (Eren)

kusura bakma görmedim galiba bende güngörende oturuyom işte sizin buluşma noktanız nere yani nerde buluşup gitçeksiniz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mecidiyeköy'de Metrobüs durağında buluşacağız, eğer metrobüsle geliyorsanız duraktan inmeyin bizi bekleyin.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

saat tam kaçta bulusacaksınız ben zeytinburnundan binim mecidiyeköyde inim ? ordan gidelim ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Saat tam 2'de buluşacağız. Bizimle gelecekseniz Mecidiyeköy durağında inip bekleyiniz, ellerinde bavullu, spor giyimli kişiler görürseniz bizizdir.

Ben biraz daha sonra geleceğim, başka bir arkadaşı almam gerekiyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Saat tam 2'de buluşacağız. Bizimle gelecekseniz Mecidiyeköy durağında inip bekleyiniz, ellerinde bavullu, spor giyimli kişiler görürseniz bizizdir.

Ben biraz daha sonra geleceğim, başka bir arkadaşı almam gerekiyor.

o kadıköye giden otobüsler mecidiyeköy durağında duruyomuydu ? ben direk geçiyolar diye biliyorum ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Duruyorlar, 34 olana da binseniz, 34A'ya da binseniz Mecidiyeköy'de durursunuz.

İndikten sonra zaten tekrar 34A'ya bineceğiz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

tamam ben 2 de orada olurum evden 1 de çıksam orda olurum :=)

sen benim telefonu felan aldın dimi mesaj attım sana

aldıysan bi çağrı at

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mesaj bana ulaşmadı sanırım ya da temizlerken silindi tekrar atarsanız iyi olur.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

attım mesaj bak bi geldiyse yaz burdan

ben kırmızı mont içinde beyaz kazak siyah pantalon oqe beni almadan gitmeyin mecidiyeköy durağında inecem ben

not al

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne şanssınız Hava kötü gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gelemedim
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oy ne gündü be..

İlk eve varan ben oldum sanırım.. Maçta video çekemedik ama maç sonu videolarımız var 1-2 tane onlarda eklenir zamanla..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Birazdan upload yapacağım videoyu yaklaşık 4.5 dakika. Diğer video Eralp'te, onun eve ulaşması geceyi bulur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Birazdan upload yapacağım videoyu yaklaşık 4.5 dakika. Diğer video Eralp'te, onun eve ulaşması geceyi bulur.
    13 dakika önce mesaj attı kendisi

İyiydi. Hava da güzel olaydı daha iyi olacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

zevkli maçtı hava da fena değildi en azından donmadık

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Güzel maçtı, her ne kadar eze eze yendiysek de. Kendi adıma bu gün kötüydüm, çok müsait pozisyonları harcadım. Uzaktan iyi şut atarım normalde ama kaleyi fazla bulamadım bu gün. Şutlarda iyi olmadığımı görünce pas attım genelde. Şemsi'ye çok asist yaptım. Bu arada Serhat üzerine gelen toplarda çok başarılı.

İşte maç sonu videosu :

http://www.youtube.com/watch?v=P4zrAnoGbGI

Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri