senin dediginn kisi ridvaan falan degildir ridvan türkiyede en tarafsız konusan spor yazarıdır bunu kime sorarsan sor. bunu sadece böyle algılamak isteyen insanlar kabul edebilirOriginally Posted by Maymuncuk
![]()
senin dediginn kisi ridvaan falan degildir ridvan türkiyede en tarafsız konusan spor yazarıdır bunu kime sorarsan sor. bunu sadece böyle algılamak isteyen insanlar kabul edebilirOriginally Posted by Maymuncuk
![]()
Originally Posted by kavara
Herhalde maçları seyretmedin, seyircilerden tepki aldı diye Lig Tv'den ayırdılar. Niye son 5-10 hafta Rıdvan Dilmen yoktu. Utanmasa Fenerbahçe gol atınca mikrofonu alıp gol diye bağıracaktı.
-
Rıdvan kendi bıraktı Lig tv yorumculuğunu. neyse konu bu değil zaten.Originally Posted by Maymuncuk
Haberin doğru olduğunu sanmıyorum Volkan Ballı çok değerli bir insan özellikle yabancı futbolcularla uyumu çok iyi çok da düzgün biri sanmıyorumki kovulup yerine bir başkası getirilsin ha belki Rıdvan 100. yılda Fenerbahçe ruhunun ne olduğunu anlatmak için bir görev üstlenir ama bu görev kesinlikle volkan ballı'nın görevi olmamalı
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
vall ben maçlardaki yorumculuğunu beğenmiyorum ama genel olarak yazılarında tarafsız davranabiliyor ama her zaman değil...Originally Posted by kavara
bence volkan ballı gitmez gidersede bencede en mantıklı tercih rıdvan olur hatta ben olsam rıdvanı Teknik direktör yaparım takıma