Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
Hakeme taş gelmeseydi bu maçı oynatırdı heralde.Kenardan bir sürü madde atıyorlar yardımcı hakem yok birşey deyip geçiştiriyordu.Ona da taş gelmesi adalettir heralde (:..

Bence polislerde de suç var.Döşe bakalın oraya 1000 tane çevik kuvvet bakalım o taşlat atılıyormu.Bursaspor'lu futbolcular korner bile kullanamadılar.

15 gün önce Denizlispor'u alkışlayan Diyarbakırspor taraftarı bu olayları çıkartarak kendine zarar verdi.Bu ligi haketmiyorlar ama ligten düşmelerini istemiyorum.
Abi onu bırak o taşları nasıl stadyuma sokabiliyorlar bunun bi açıklaması varmı ya.3.lig ya amatöre en yakın lig ama stada girerken paketinize kadar arıyorlar.Bozuk para ile zor giriyorsunuz ama o stada girerken arama yapılmıyor heralde.

Açıklama yapıyordı Diyarbakırspor basın sözcüsüde diyolar İvankov ve Hüseyin Cimşir tribüne doğru su şişesi falan atmışlar ondan sonra dahada alevlendi tribünler diyolar.Ama Diyarbakırspor başkanı hala yanlı diyor .Bunun neyi yanlı olabilirki.Sonuçta onlarda insan hakeme acıdım ben bu gün gerçekten.Top oynayan futbolcuyada yazık orda yani atılan taşlar o kadar büyük ve sertki olmaz öyle şey ya valla.En çokta yazık olan bence oraya maç izlemeye giden Diyarbakır'lıya,oraya futbol izlemeye giden Diyarbakır'lıya,oraya insan gibi maç izlemeye giden taraftara yazık oluyor gerçekten.Ondan sonrada böyle bütün herkes Diyarbakırspor küme düşsün der.E tabi der yani böle bişi olmazki.