Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
Diyarbakırspor kazanır
-
Berabere biter
-
Bursaspor kazanır
-
Bursaspor bazı takımlarla düşman olmayı görev biliyor. Herhangi bir konuda haklıda haksızda olsan bu kadar kin tutulmaz. Ankaragücü ile olan dostluğunda bir anlamı övünülecek bir yanı kalmıyor.
Bursaspor bugün haksızlığa uğramış olabilir, ligde şampiyonluğa oynayabilir tüm bunlar olayın bir tarafı iken sanki sütten çıkmış ak kaşık olmalarını sağlamıyor.
Beşiktaş'ta mı İstiklal marşı ıslıkladı. Bursaspor - Fenerbahçe maçındaki kameramanda mı İstiklal marşı ıslıklamıştı.
Diyarbakırspor'a olan düşmanlık geçmişe dayanıyor. Bugünkü olaylarla ilgili değil.
Diyarbakırspor tarafına gelince...
Bir mesaj trafiği vardı. Banada geldi. Bursaspor geliyor günlerini gösterelim diye. Milletin hoşuna gider böyle şeyler...Ben niye gitmiyorum. Ben derken akıllı bir insandan bahsediyorum.
Cahil adama "hadi aslanlarlar, delikanlılığı bulanlar Diyarbakır'a sahip çıkalım" dersen olaylar buraya gelir. Farklı amaç güdenlerin ekmeğinede yağ sürersin.
Zaten farklı amaç güdenlere söyleyecek lafımız çok fazla ama söyleyemiyoruz. Ben şayet Diyarbakırspor'dan vazgeçmişim. Ligden düşmesi en hayırlısıdır. Bu lige yakışan bir profil çizemediğindn değil. Bu profile darbe vurmaya çalışanları engelleyemedikleri için yakışmıyorlar. Tamamen haklı yada haksız intikam almak için bir şehrin adını kirletmek bu kadar kolaymıdır.
Şiddete başvuranlara, milletimizin değerlerine saygısızlık edenlere ve buna izin verenlere
Yazıklar olsun.
Mantıklı yapılacak iş ise şuydu. Bursaspor'la bir derdin varsa yapılacak en büyük darbe ne olur. Yenip evine gönderirsin. Şampiyonluğa giden bir takıma çelme takmaktan daha önemli ne olabilir. Takım taraftar bunun için birleşmeliydi. Bunuda yapamadılar.
Mesaj Yetkileri