1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Power Of The Goal 2010 Versiyon

Hybrid View

dostum taktiğin gerçekten güzel oyunun ilk versiyonunda Bjk ile harika başarılara imza attım... arada ufak tefek saç baş yolduran maçlarımda oldu hani ama o da oyunun cilvesi tadı tuzu oldu... oyunu 10.3 e yükselttiğimde ise garip sonuçlar aldım paylaşmak istedim mesela Türkiye liginde ya fark attım ya da fark yedim Örneğin Gençlerbirliği - Antalyaspor - Eskişehirspor gibi daha nice güzide Anadolu takımlarına 6 attğım maçlar oldu şampiyonlar liginde chelsea yi evimde elimden kaçırdım ki malum kadro kalite farkı kendini gösterdi( özellikle chelsea ile oynadığım maç çok zevkliydi ama interi deplasmanda son dakikada yediğim golle berberlikten kurtardım) sözün özü 10.3 versiyonunda tam randıman alamadım.denemek isteyen arkadaşlarla paylaşayım dedim eline koluna sağlık... paylaşım için teşekkürler.

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by DaHood View Post
    Usta taktik inanılmazz guzel 1. sezonumda uefa lig ve kupada maç kaybetmedn namalup şampiyon oldum fenerbahce olarak goruntuleri koymayı bilmediim için koyamadm ama toplamda 24 gol yedim ve 113 gol attım taktik muhteşem ama 2.sezonuma geçtim ve 10.2ye yukselttiiiimden beri eski gunleri mumla arıyorum. Kadrom yne guzel ama surekli ucu ucuna kazanıorm yda berabere kalıorm.=( sence neden olabilir
    Öncelikle harika yorumun için teşekkür ederim

Şimdi ben taktiği oyunun orjinal datasına göre uyarladım, versiyon değiştikçe taktiğin verim oranıda düşer bu normaldir.Ama hiç çalışmaz diye bir şey de yok tabii, gene işler ama %90 başarı alacağına atıyorum %50 başarı alırsın gibi.

Ayrıca SS koymak için sana kabataslak söyliyeyim nasıl koyabileceğini, koyup bizimle paylaşırsan mutlu olurum açıkçası.

İlk olarak SS alacağın bölgeyi açmalısın.Açtıktan sonra klavyenden "Print Screen" tuşuna bas ve ardından Paint'i aç.(Bildiğimiz Paint, Başlat/Tüm Programlar/Donatılar/Paint) ve Ctrl+V tuşuna bas, SS işi tamamdır.Ardından www.uploadgeek.nl, www.imageshack.us gibi bir çok upload sitesinden yararlanabilirsin, bekliyorum

Quote Originally Posted by Angelofdeath View Post
    dostum taktiğin gerçekten güzel oyunun ilk versiyonunda Bjk ile harika başarılara imza attım... arada ufak tefek saç baş yolduran maçlarımda oldu hani ama o da oyunun cilvesi tadı tuzu oldu... oyunu 10.3 e yükselttiğimde ise garip sonuçlar aldım paylaşmak istedim mesela Türkiye liginde ya fark attım ya da fark yedim Örneğin Gençlerbirliği - Antalyaspor - Eskişehirspor gibi daha nice güzide Anadolu takımlarına 6 attğım maçlar oldu şampiyonlar liginde chelsea yi evimde elimden kaçırdım ki malum kadro kalite farkı kendini gösterdi( özellikle chelsea ile oynadığım maç çok zevkliydi ama interi deplasmanda son dakikada yediğim golle berberlikten kurtardım) sözün özü 10.3 versiyonunda tam randıman alamadım.denemek isteyen arkadaşlarla paylaşayım dedim eline koluna sağlık... paylaşım için teşekkürler.
    Geri bildirim için çok teşekkür ederim, zahmet edip bir şeyler paylaştığın için de.Açıkçası bu farklı versiyonlarda ki uyum sorunu sıkça yaşanmaya başladı, taktiğin 10.2, 10.3 gibi versiyonlarını da çıkartmayı düşünüyorum yavaş yavaş.Tekrardan teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri