Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor kazanır

    2 11.76%
  • Berabere biter

    0 0%
  • Bursaspor kazanır

    15 88.24%
1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Bursaspor [24.Hafta]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻
    Mesajlar
    1,792

    Default

    Vay be benim ülkemde bölücü bayrağı açılacak, Milli marşım ıslıklanacak, binlerce insanı katleden haysiyetsizin posterleri gösterilecek ve bende buna kayıtsız kalıp bön bön bakıp alkış tutacağım.

    Sizi zaten koyan koymuş saf yerine, bizim koymamıza gerek yok.

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Vay be benim ülkemde bölücü bayrağı açılacak, Milli marşım ıslıklanacak, binlerce insanı katleden haysiyetsizin posterleri gösterilecek ve bende buna kayıtsız kalıp bön bön bakıp alkış tutacağım.

    Sizi zaten koyan koymuş saf yerine, bizim koymamıza gerek yok.
    İstiklal Marşı dışında bu söylediğin şeylerin belgesi var mıdır ?

    Bu ülkede kendini devlet yerine koyup ne katliamlar zulümler yapıldı haberin var mı ? Polis de Asker de en az taraftar kadar seviyordur bu vatanı değil mi ? O zaman kalksın tel örgüler taraftarlar birbirine girsin Bunu isterdin eminim . Hatta orta noktada anlaşalım . Kayseride tribünleri ikiye bölelim yarı Bursa yarı Diyarbakır girişsinler birbirlerine biz de alkış tutarız Al sana özlediğimiz tablo .

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    BJK taraftarı ile çatışıırken,kavga ederken bende kızdım,hata dedim. taraftarlık bilinci böyle olmamalı dedim. taraftar kavga etmemeli dedim.Küfür etmemeli dedim. Hala da böyle. Ama sadece bu tek bir takıma hariç. O takımın taraftarlarının %90inın kim oldugunu biliyoruz. Bunu böyle hafif bir tepki göstermek;Şehitlerimize vatanımaza,bayrağımıza haksızlıktır. Tepkiden tepkiye fark vardır. Ve her tepkiyi aynı keseye koyamazsınız.
    Benim bildiğim kadarıyla Diyarbakırspor o bölgede "devletin takımı" diye adlandırılır Ve ne belediyeden ne de halktan yoğun bir destek alırlar

    Ya söylediklerin bana o kadar anlaşılmaz geliyor ki . Şimdi tüm bu olaylardan dolayı Vatana hizmet ettiğini mi düşünüyorsun ciddi ciddi ? Koltuğu söküp yandaki tribüne atıp insanın kafasının gözünün kırılması mı hizmet ?

    Çok ciddi bir siyasi sorun var o bölgede . Provakasyonlara son derece açık bir bölge . Tüm bunları düşünürsek olayları sakinleştirmek Sağduyuyu artırmak gerekir . Oysa olayı daha da çıkmaza sokuyoruz . Bir klüp bir terör örgütüyle nasıl eşdeğer tutulur ?

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •