Biz Şemsi ile birlikte sağ kanatta oynadık genelde. Maçın başlarında kondisyon olarak iyiydi Şemsi ama maçın ortasından itibaren çoğu kez yerde yuvarlandığını gördüm. Tabi bunda Oğuz'un hakkını yememek lazım. Maç içerisinde Cengiz'in sahanın yolunu bulabilmesi için yolu telefonla tarif ederken top ayağıma geldi ve telefon kulağımdayken Ronaldinho gibi iki hareket yaptım, sonra topu kaybettim. Cengiz oyunda en çok pozisyona giren oyuncuydu ama ısınmadan oyuna girdiği için genelde autla sonuçlandı. Benim attığım voleyi Serhat tuttu hayret ettim. Ama zaten toplar hep üstüne geldi. 15 şut atmışımdır ve bunların 10 tanesi dışarı gitti. Genel olarak kötüydük ama bunda saha zemininin de payı var, çünkü hem zemin kaygan olmuştu, hem de top fena halde ağırlaşmıştı, ayağımıza oturtamadık.

Rakip takım ise Eren, Serkan, Mehmet üçlüsüyle etkili pozisyonlar buldu. Eğer Eralp kaleden çıkmasaydı tarihi bir fark atabilirdik. Maçta en çok karşılaşılan topu ayağının altından kaçırma hadisesi oldu. Bir pozisyonda Cengiz'e orta yaptım gol oldu.

Genel olarak iyi bir maçtı, çok ıslandık ve çok koştuk, ıslandıkça koştuk, koştukça ıslandık.

Maçta voleler, röveşatalar havada uçuştu.

Gelen herkese teşekkürler. Keşke maça giderken o kestirme yolu bilseydik de o 2 km'yi yürümeseydik.