Ertuğrul ile Kartal'da buluşarak Anadolu yakasının buluşma noktası olan Söğütlüçeşme metrobüs durağına doğru harekete geçtik.Yol boyunca yaptığımız sohbet sayesinde yolun nasıl geçtiğini anlayamadık.Buluşma noktasına biraz erken geldik.Aradık Emrah abiyi sağ olsun erken buluşma saatinden önce geldi.Biz o sırada sohbetimize devam ettik Mehmet gelene kadar.Mehmet'in de gelmesiyle bindik otobüse ve sahanın orada indik.Burada bizi zorlu bir yolculuk bekliyordu.Yağış altında o bilmediğimiz bir yere doğru yol aldık ancak sahayı bulmayı başardık.Ancak maçtan sonra o kadar yürümemizin gerekmediğini,kestirme olduğunu Anıl'dan öğrendik.Ancak çok geçti.

Sahanın kafesinde diğerlerini bekledik.Önce Eralp sonra da Avrupa tayfası geldi.Sonra maç için hazırlıklar için soyunma odasına geçtik.Oradanda sahaya.Maç kıyafetlerini giyip dışarı çıktıktan sonra havanın soğukluğunu görünce eyvah dedim.Acayip soğuk bir hava vardı çünkü.Maç başlamadan ellerimi hissetmemeye başladım.Takımları şu şekilde kurduk; Eralp-Oğuz (kopkopfmci),Anıl (Anilla),Anıl'ın arkadaşı,Cengiz abi,Emrah abi ve ben.Karşı taraf ise Serhat,Oğuz,Anıl (ShevAnil),Ertuğrul (Hugo),Serkan,Mehmet ve Eren den oluşan 7 liyle sahadaydı.Biz Cengiz abinin geç gelmesinden dolayı maçın başında bir süre 6 kişi oynadık.Bu sürede bile önde olan taraf bizdik. Maç boyunca üstünlüğümüzü hep koruduk.Karşı taraf zaman zaman farkı azaltsada hemen cevaplarını verdik ve maçı kazanmasını bildik.Maçı kazanmamızda Anıl ve arkadaşının payı büyüktü.Kondüsyonları oldukları belliydi.Maç boyunca sahanın her yerindeydiler.Karşı tarafın maçı kaybetmesinin en büyük sorumlusu ise Oğuz'dur. Maçtan önce onların takımında oynayabileceğimi belirtmeme rağmen beni istemedi ve maçın kaderini maçın başında çizdi adeta.Karşı tarafta olsam daha çekişmeli bir maç olacağı kesindi en azından ama kaprisleriyle Oğuz buna izin vermedi. Bu arada maçta 4 mevsimi yaşadık resmen.Zaman zaman yağmur,zaman zaman kar yağdı.Hiç bir şey yağmadığı zamanlarda oldu. Zor şartlar altında mücadele ettik yani.En baştada dediğim gibi ekstra önlem almayan arkadaşlar haricinde herkesin elleri,ayakları her yerleri dondu.Tüm bunlara rağmen güzel bir mücadele oldu.Gelen herkese teşekkürler.

Maçtan sonra bir süre videolar felan çektik.Sonra evlerimize gitmek üzere yola çıktık.Avrupa tayfası tophanaye gittiler ama.Bizide davet ettiler ama acayip bir şekilde yorgun olduğumuzdan dolayı kabul edemedik.Bu arada başta söylediğim o kestirme dönüşte bizim kabusumuz oldu.O kadar çok merdiven vardıki bir ara kendimizi Çin seddinde felan sandım.

Maçtan sonra Eralp'in kamerasına uzun açıklamalarda bulunacaktım ancak o sırada kaynadığı için bu kadar bir uzun yazı oldu. Herkese teşekkürler bir kez daha geldikleri için.