1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Servet Gibi Kazmalar Futbolcu Oluyor"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Servet gibi kazmaların değeri 10 milyon Euro, senin defans hattında onun gibisi yok sayın Maradona... Önce adam ol kokoyu bırak sonra konuş...

Edit: Servet'in orada bilerek vurmadığını, topa vurmaya çalıştığını anlamayacak insanlar şimdi gelip bana burada cevap vermeye kalkacak. Haklı diyenler kendi oyuncularına, defans hatlarına baksınlar, sonra konuşsunlar. Servet hiçbir maçta hiçbir rakibine arkadan kafa atmaz, içimizdeki Atletico'lular bu kadar korkmasın bu sene de Avrupa'dan elendik, seneye korkmaya devam edebilirler.
    Oha, Maradona'yamı adam ol diyorsun. Bravo gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Diyorum, var mı bununla bi sorunun? Hatta bir kere daha diyorum eğer gerçekten böyle birşey söylemişse, ki %99 ihtimalle söylemediği birşey bu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Ben de oha diyecektim ama içimizdeki Atletico'lular falan demiş çekindim

Maradona haklı.Servet'in ligde hiç bir kart görmemiş olması da hakemlerimizin durumunu gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben de oha diyecektim ama içimizdeki Atletico'lular falan demiş çekindim

Maradona haklı.Servet'in ligde hiç bir kart görmemiş olması da hakemlerimizin durumunu gösteriyor.
    Hakem hakkında konuşmayı yöneticileriniz yaptı canım, akşam ilkj sonuçları almaya başlarsınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Hakem hakkında konuşmayı yöneticileriniz yaptı canım, akşam ilkj sonuçları almaya başlarsınız
    Şimdi sabit fikirli olduğun için ne anlatsam anlamıyacaksın ama bir deniyeyim.Sene başından beri hakemlerin yaptığı türlü türlü rezilliklere rağmen hiç bir yöneticimiz çıkıp konuşmadı,konuşmaya cesaret bulamadı.Üstüste 3 maç ofsayttan goller yedik.Yediğimiz bir çok golden önce fouller verilmedi.Bunun üzerine Aziz Yıldırım çıkıp ilk defa konuştu sezon içerisinde.Burdaki ilginç nokta ilk defa konuşmasına rağmen çıkıp her maçtan sonra konuşuldu gibi algılandı.Aziz Yıldırım ilk defa(sana göre her maçtan sonra) konuşmasına rağmen ne Kulüpler Birliğinden istifa etti ne de hakemler tavırlarını düzeltti.Bunun yanında ne oyunculara iftira atıldı,ne bizim oyuncularımızı koruyun,onlar yıldız,kasaplara ölüm gibi açıklamalar yapıldı.

Sonra Fırat Aydınus kendisi bir Fenerbahçe düşmanı olur.Çıkıp yine görevini yaptıktan sonra yöneticimiz Nihat Özdemir sezon içerisinde 2.defa(sana göre her maçtan sonra) çıkıp konuştu.Biz de burdan isyan ettik çıkıp konuşuyosunuz bir yaptırımınız olmuyor diye.

Yani senin yazdığın mesaj hayal ürünü,"canım" lafını burda tartışmayacağım...

Mesaj Yetkileri