Originally Posted by
yaman76hakanFB
GELELİM ANTALYA MAÇINA.. iNŞALLAH BU HAFTADA HAKLI ÇIKARIM..ÇÜNKÜ KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.. O kadar kazanmak zorundayız ki, Daum bile, Guiza bile, hatta kaleci Volkan bile ve hatta Bilica bile buna engel olamayacak.. Peki nasıl mı? Gerçekten bilmiyorum.. sadece kazanmak zorunda olduğumuzu ve hatta sadece ve sadece yeni baştan kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorum.. Ama "şu,şu,şu nedenlerden dolayı" diyecek veri bulamıyorum.. Yani bizi favori kılan bir neden yok..Ama kazanacağız inşallah.. Aksi bir durum mu? Nasrettin Hoca'nın "büyük kıyamet mi, küçük kıyamet mi, hangisini soruyorsun" fıkrasına döner..
Bu hafta beş şubede beş zorlu maçımız var.. İkisini bugün oynadık.. Erkek basketbol takımımız ligin ilk yarısında kaybettiği Karşıyaka'dan,hem de deplasmanda rövanşı aldık ve muhtemel bir playoff eşleşmesinde eşitliği sağladık.. Erkek voleybol takımımız ise lider girdiği haftada, ligin zayıf ekiplerinden Beşiktaş'a 3-2 yenilerek yarışta büyük bir yara aldı..
Yarın bayan voleybol takımımız ligdeki en büyük rakibimiz ve bizden şu ana kadar set alabilen tek takım ünvanına sahip Vakıfbank'la oynayacak.. Bakalım bu defa da set alabilecekler mi? Şaka bir yana, Rusya'dan yorgun dönüyoruz..
Pazar günü 15:30'da bayan basketbol takımımız şampiyonluğun bizden sonraki Mersin'le birlikte en güçlü iki adayından birisi olan Galatasaray'la çok önemli bir maça çıkacak.. Bu bir playoff maçı değerinde.. Zafer Kalaycıoğlu aylardan sonra Caferağa'ya adım atacak..
Ve haftanın kapanışı;futbol takımımız Antalya ile tamam veya -az bir umutla bile olsa- devam maçı oynayacak..
Ben BEŞTE BEŞ bekliyordum ama erkek voleybolcular daha ilk günden arıza çıkardı.. İnşallah BEŞTE DÖRTLE kapatacağız haftayı..
[/font][/b][/b][/font][/color]