Denizlispor artık sahasındaki maçlara bakacak,o maçlardan çok az puan kaybıyla ayrılırsa çok büyük ihtimalle ligde kalır.

Mehmet Güven'in yaptığı harekete denilecek bir şey yok,böyle giriş yapan insan bu hamleyi yapmadan önce karşısındakininde bir emekçi olduğunu düşünmeli, aman ben topu alayımda ne olursa olsun diye değil.Böyle kontrolsüz girilmez çünkü girersen bu şekilde denk geldiği an oyuncunun işi biter.

Eskiden Altay'da Yesic vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam,adamın karşısında oynayan kendini hastanede bulurdu. Bu tür futbolcuları görmek istemiyoruz.Futbol sert oyundur ama topa sert bir oyundur,topa sert girmeyi beceremiyorsan ya o hamleyi yapmayacaksın ya da diğerlerinin sağlığı için futbol oynamayacaksın.