Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

12 38.71%
  • Berabere biter

2 6.45%
  • Galatasaray kazanır

17 54.84%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [24.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Çok güzel ve normal olaylarmış gibi bunları foruma taşıman ne kadar doğru? Tehdit ediyorsanız biz de sağlam geliriz, bi güzel savaşırız ne kadar hoş. Sonra siz İstanbul'a gelirsiniz , orada da meydan savaşı veririz, ölüler yaralılar filan oooh mis. Biz boşuna oynuyoruz futbolu ya, tribün savaşları oynayalım. Fikstür çekilsin, kuraldışı dövüşlerde tarafsız sahada filan dövüşülsün, ev sahibi baklavayla karşılasın, baklava bitince tatlı yedik tatlı dövüşelim diyip kafaya tepsiyle vursun filan. Böyle anlatınca kulağa hoş geliyor aslında. Birçoğunuz amacı sadece dövüşmek zaten, futbol bahane...

Ülkemde futbolun düştüğü şu rezil durumları gördükçe üzülüyorum. Türkiye standardında muhtemelen çok güzel bir futbol akşamı olacak, ama o tribünlerde gerçekten futbol için bulunan çok az kişi olacak...
    Sanki hiç bir şey yapmamış gibi sütten çıkmış ak kaşık misali davranmanıza inanamıyorum. Ben olay çıksın demedim. Çıkacak dedim uyardım sadece gelecek arkadaş varsa diye. Zaten gelecek tek kişi Alican ilede ben konuştum. Çok merak ediyorsanız Alican ile ne konuştuğumuzu ona sorabilirsiniz. İstanbul'da çıkmadımı olaylar? Çıktı insan psikolojisi sana saldırana sende saldırırsın. Ben ne kadar konuşsam az. Çünkü üste çıkmayı o kadar çok iyi biliyorsunuz ki...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eskişehir'in kazanacağını düşünüyorum.

Skor tahminim ise 2-1 Arda'nın golü var yine.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    3 maçtır olduğu gibi dimi.

İstanbul'da takım otobüsünü ve taraftar otobüslerini gelip ben taşladım zaten.

Yani neymiş? İstanbul'un göbeğinde olay çıkıyorsa Eskişehir'in göbeğinde hayli hayli çıkar...
    eski maçlara bakarak olsa ohoo

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

es-es'im mutLaka aLıcaktır en kötü ihtimaLLe berabere biter. memLeketimin takımı oLduğu için es-es'in bendeki yeri farkLıdır ve inşaLLahda kazanacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zor bir deplasman.Eğer Galatasaray bu virajı kayıpsız atlatırsa şampiyonluğun en büyük adayı. Ama gönlüm bu sene Bursa'dan yana.Umarım Bursa bu formda devam eder diğerleride puan kaybına,çünkü 3 büyüklerin ciddi bir derse ihtiyacı var akıllarını başlarına toplamak için. Trabzonu katmadım çünkü en azından gittikleri yoldan dönmezlerse şayet bir şeyleri değiştirmek için çaba gösteriyolar sonunda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç başladı. Tribün şovu var EURO 2016 ile ilgili.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sıkıcı bir maç oluyor, hakem 16. dakikada çok kritik bir noktadaki elle oynama pozisyonunu es geçti..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk pozisyonu biz bulduk, Elano'nun güzel pasında Jo aşırtma bir vuruş yaptı, üst ağlarda kaldı..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ayhan sarı kart gördü..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Eskişehirspor 1-0 öne geçti.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Böyle gol mi yenir ya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Eskişehir'in golünden önce elle oynama var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

16 dakikada çok kritik yerde elle müdahale, Koray.. Elle kontrol sonrasında gol yine Koray. Ben başlarım böyle hakem üçlüsünün voleybol merakına.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Güzel attı eses. Koray Aslanın sırtında K.A yazıyor ilginç bi ayrıntı

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Eskisehirli Koray ilk yarinin ortalarinda ceza sahasi onunde arda ile jo nun arapasini eli ile bi guzel kesti hakem gormedi devam etti , simdide yine Koray topu eliyle aldi onune golu atti yine gormedi hakemler , demekki sadece fenerbahce ye yapilmiyormus

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ohh adam eliyle önünde alsın gol atsın ne ala memleket. Bizde burda oturup maç izleyelim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu maç böyle biterse yazık valla, ilk 20 dakika çok sıkıcıydı ama oynamaya çalışan bizdik. Jo ve Keita ile pozisyonlarda bulduk.

Yalnız takım çok isteksiz bir görüntü çiziyor, belki bu gol silkelenip hırslanmalarını sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hakem maç öncesinde Korayla nasıl anlaştı merak ediyorum.2 pozisyonda da eli görmedi,bravo aynen devam Bülent Yıldırım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi mesajları keyifle okumak istiyorum, Fenerbahçe hakemlerden dolayı haftalardır isyan ederken sessiz kalanlarları. Bu maçta puan kaybı yaşanırsa, hakemler hakkında konuşuyor diye eleştirilen Fenerbahçelilerden farklı şeyler mi göreceğiz yoksa benzer şeyler mi, çıkacak ortaya.

Eliyle topu kontrol ediyor bence de, daha doğrusu istemeden de olsa avantaj sağlıyor, bu nedenle el vermeliydi hakem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Hakem maç öncesinde Korayla nasıl anlaştı merak ediyorum.2 pozisyonda da eli görmedi,bravo aynen devam Bülent Yıldırım.
    Unutmuşum Bülent Yıldırım olduğunu, bu hakem seneler önce, Semih'e tekme atıldığında görmeyip, penaltıyı vermeyen hakem ve senelerdir de böyle hataları çok yapıyor ama hala maç yönetiyor.

Bu maçtan sonra düdüğünü astırır belki Galatasaray yönetimi, geçmişte yaptığı gibi de, futbolseverler olarak bu hakemi artık izlemek zorunda kalmayız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlahi adalet ? Haftalardır elle gol atıyoruz da haberimiz yok herhalde.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ohh adam eliyle önünde alsın gol atsın ne ala memleket. Bizde burda oturup maç izleyelim.
    futbolda olan şeyler bunlar.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İlk yarı Es-Es'in 3 eli verilmedi. Hepside kabak gibi ortadaydı. Sahada elle oynamasına izin verilen 3 oyuncu var sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

2-0 önce geçti Eskişehir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yorumlarınıza dikkat edin lütfen !
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ya abartmayin beyler her mesaja uyarı ceza felan Bizim bjk konusuna gelip , "ahahha 8 yemediniz mi lan rezil ettiniz türkiyeyi işte ahaha " diyen adam hala forumda. O yüzden her mesaja ceza verilmesini beklemeyelim.

Ha normal olarak bakılırsa bende kızarım şahsen tabi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

2.yarı başladı , umarım galatasaray bu haksız gol yüzünden mağlup olmaz. Hak eden kazansın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takım uyandığında fark daha da artmış olmasa bari...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bu Ligde tezgah var. bence sayın a.poLat bu duruma bir eL atmaLı. o kadar yıLdız oyuncu transfer ettiLer ama he oyuncuLarını sakatLıyorLar hem de bu hakemLer tarafsız maç yönetemiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ne tezgahı abi aldıkları oyuncular formd olan oyuncular değildi zaten normal bu skor

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri