Acaba ben dün akşam yanlış maçmı izledim ? Hakem hakem demişsinizde Jo'ya 2 sarı kart 1 kırmızı kart vermedi. Penaltı penaltı değil. Adem'in kesilen pozisyonu varki off off ki Adem'in nasıl hızlı olduğunu biliyoruz 1 tane savunmacı yetişemezdi ona. Kime nasıl yarandı hakem belli değil.

Servet'te inanılmaz düşüş var. Adam yanından geçiyo Servet bakıyo. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Everton'un istediği adam bumu diyorum her maçını izlediğimde. Koşuyo mücadele ediyo ama ilerisi için birşey yok. Sakatların iyileşmesi Galatasaray'ı geriye götürüyo. Öyle olacakki Galatasaray Baros - Jo - Arda - Keita - Elano - Kewell'la oynamak zorunda kalacak. O zaman iyice dağılacak takım geride 1 oyuncu bırakıp saldıracaklar. Tek artısı şu 6 oyuncunun Baros'un ileride pres yapması sürekli ve gezinmesi.

Es-Es'in yaptıklarına şaşırmadım Deplasmana gelmiş her takıma aynı muamele var zaten orda. Düşman olmadıkları hangi takım kaldı ? Anti Bizans demelerine rağmen kardeş takımları Kasımpaşa ve taraftarı olmayan İBB - Ankaraspor : )