Demirkol: "Bu Çarşamba trafiğe çıkmayın, Bursa geliyor!"
NTV Spor'da yayınlanan 90+ programında Ercan Taner, Mehmet Demirkol ve Sergen Yalçın takımımızın şampiyonluk şansını ve durumunu değerlendirdiler.
Programdan derlediklerimiz şu şekilde;
Mehmet Demirkol: "Diyarbakırspor maçında 17 dakika taşlar içinde bile maç oynadılar. Sercan pozisyona girdi. İlginç bir durum. Gece uyutmadılar. Sahaya gelirken stres yaşadılar. Ama yine de 17 dakika futbol oynadılar. Bu takım bu stresi kaldırdıysa ruh olarak birşeyler var demektir. Taraftarın da buna uyması lazım. Bursaspor taraftarı Türkiye'de doluluk oranı olarak 1 numaradır. Bursaspor taraftarı hiçbir zaman 'Bizim önümüzü kesiyorlar' bahanesine sığınmasın. Ben İstanbul takımlarına bakıyorum Ergic yok. Oyunu açan, oyunun hem defansif hem de ofansif yönünü ortaya koyan Ergic kalitesinde bir adam yok. Kasımpaşa maçına çok Bursalı gelir. Bu Çarşamba trafiğe çıkmayın, Bursa geliyor!"
Sergen Yalçın: "Bursaspor'la Sivaspor arasında farklar var. Bursaspor takımı hücum olarak çok iyi. İstanbul'daki Fenerbahçe maçı bütün kentin kaderini değiştirdi. İstanbul'da geriden gelip Beşiktaş'a da, Fenerbahçe'ye de 3 gol attılar. Bu kolay bir iş değil. Bursaspor taraftarı sağduyulu davranırsa, geçen seneki Sivasspor'un yaptığı hatayı yapmazlarsa, şampiyonluğa yürümek istiyorlarsa bunlara dikkat etmeleri lazım. Bursa, bence yarın Kasımpaşa'yı yener, 52 yapar. Lig Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçer. Bu dörtlüden 2 hafta üst üste kaybeden yarıştan kopar. Kasımpaşa maçına benim tahminim 10 bin kişi gelir herhalde."
Bursasporum.com (UM)