-
Anilton'un dediği mantık olarak doğru olsada bu tür idari tekrar cezası durumlarında hükmen mağlubiyet cezası verilir,bu gayet açık.
Bursa'nında kaçtığı yoktur oynarlar kazanırlar ama bu şuna benzer, o zaman herkes kurallara uymasın kaldıralım bu kuralları,bir tatil etme kalsın,sonra yine maç yapılsın.
Ama bu sefer hükmen kararı verilmezse ne olur,yarın öbür gün nasıl olsa hükmen kararı verilmiyor takımında durumu ortada diyebilecek herhangibir takımın seyirci grubu sahada yapmadığını bırakmaz ,linç girişimi bile olur.
Kaldı ki bu basit bir taş atma falan girişimi değildi; o maç 17. dakikada tatil edilmeseydi şu anda çok daha üzücü konulardan konuşuyor olurduk.O yüzden yok yahu o psikolojiyi tatmış insanlar o maçı geride bırakacaklarına bir daha oynasınlar. Bazı şeyleri önce bir düşünmek lazım.
Bir de örnek verirken objektif olabilmek adına başka takımlardan değilde kendi takımın yaptıklarından örnek vermek her zaman daha doğrudur, yoksa ben seni bilirim bir başkası bilir ama bir başkası ters anlar.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules