Sayfa 6 / 22 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Porto'nun 2.golünü seyrettim.Harbiden skandal bir karar vermiş hakem.Milan-Manu maçında da Milan daha üstün taraf olmasına rağmen girdiği poziyonları değerlendiremeyince yenilen taraf olmuş.Seedorf'un golü güzel.R10aldinho'nun asistide bir o kadar güzel.Eski günlerine döndü diyebiliriz R10aldinho için.Böyle bir yeteneğin tekrar sahneye çıkması güzel bir durum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Şubat.2010 at 16:14
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Wenger hala kızgın

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Porto'ya 2-1 yenilmelerinin faturasını hakeme çıkartan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, UEFA'ya, hakem atamalarında daha dikkatli olunması için çağrıda bulundu.

Sunderland'le yapacakları lig maçından önce basın toplantısı düzenleyen Wenger, UEFA'nın hakem atamalarını nasıl yaptığını kimsenin bilmediğini, bu konuda daha açık olunması gerektiğini söyledi.

Hakem sıralamasının ne olduğunun ve neyin ölçü olarak kabul edildiğinin dahi bilinmediğini ifade eden Wenger, bu durumun, günün futboluna zarar verdiğini savundu.

İsveçli hakem Martin Hansson'un, Dünya Kupası elemelerinde İrlanda'ya atılan gol öncesinde Fransız Thierry Henry'nin topu elle düzeltiği maçı da yönettiğinin hatırlatılması ve bu hakemin Şampiyonlar Ligi maçına verilmesini doğru bulup bulmadığının sorulması üzerine, ''Ben bilmiyorum'' diyen Wenger, savunmadaki oyuncuları Sol Campbell'in geri pas olarak kabul edilen pozisyonunda yorum farkı bulunabileceğini, ancak hakemin bunun haricinde en az 5 kritik hata daha yaptığını iddia etti.

''Hakem, bu pozisyonda yanlış yerde duruyordu. Ayrıca Tomas Rosicky'e yapılan kesinlikle penaltıydı'' diye konuşan Wenger, Hansson'ın işinin ehli olmadığını ileri sürdü.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evimizde Chelsea'ya karşı muhteşem bir futbol oynadık. 2-1 kazandık.

Goller Motta ve Cambiasso'dan geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Maviler eleyecektir muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şu Cambiasso nasıl bir adam yahu 90 dk durmadan koşuyo yaptığı presle rakibi yıldırıyo.

Dün akşam İnter'in 3 atağı vardı galiba 2si gol oldu. Maç boyu kapandılar. Mourinho müthiş defans yapmayı öğretmiş takıma. Yedikleri golde bide top yerde sekmesi Cesar'da kalacaktı.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Evimizde Chelsea'ya karşı muhteşem bir futbol oynadık. 2-1 kazandık.

Goller Motta ve Cambiasso'dan geldi.
    Milito ve Cambiasso.
    Cambiasso golü atarken ilk vuruşunda kimden döndü top? Çok sağlam adammış valla. Ben yıkılıp kalacak sandım o vuruşla.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Motta atmadı ki gol..Milito attı.. Ayrıca İnter çok iyi defans yaptı Mourinho'nun akıl oyunları bizi vız gelir tırs gider diyen Cech'de ders almıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Cambiasso'nun golü çok ilginçti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea kendi sahasında işi bitirir ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal 5 - 0 Porto
    Bendtner ( 3 )
    Eboue
    Nasri

Fiorentina 3 - 2 Bayern Munih
    Jovetic ( 2 ) - Van Bommel
    Vargas - Robben

Favoriler tur atladı . Fio Bayern maçı epey güzel olmuş Robben'in golü süper .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

mourinhonun elindeki kadro bu kupayı kazanmak için yetersiz tamam güçlüler ama barcelona chelsea real madrid ayarında degiller.ama mourinho bu sefer yapacak bu turu da geçecek kupayı da getirecek bence italya'ya
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"2-0 yeneceğimize bahse girerim"

Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında konuk edecekleri Fransa'nın Olympique Lyon takımını 2-0 yeneceklerini iddia etti.

Casillas, İspanya'nın AS gazetesine yaptığı açıklamada, ''2-0 yeneceğimize bahse girebilirim. Bu skorla çeyrek finale yükseliriz'' ifadesini kullandı. Lyon, Fransa'daki ilk maçta Real Madrid'i 1-0 yenmişti.

Lyon takımının en endişe verici özelliğinin duran topları çok iyi kullanmaları olduğunu belirten Casillas, ''Deplasmandaki maçta da duran topları iyi kullandılar. Özellikle kornerlerde dikkatsizlik nedeniyle saçma bir hata yapacağımızdan korktum'' dedi.

Santiago Bernabeu'deki rövanş maçında çeyrek finale çıkmak için Real Madrid'in çok organize ve temkinli oynaması gerektiğini kaydeden Casillas, takım olarak 5 yıldır çıkamadıkları çeyrek finale bu yıl yükselmeyi çok istediklerini ifade etti.

LigTv

Del Piero_10 Misafir

Fiorentina'ya yazık oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ManU Milan karşısında Rooney'in attığı golle 1-0 önde...
    Aynı Şekilde Real'de Lyon karşısında 1-0 önde götürüyor maçı (Golü Cristiano Ronaldo Attı) ...
    Her iki maçtada dakika 30.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ManU 4-0 önde götürüyor maçı.. İtalyan savunmasını çökerttiler adeta..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

RealMadrid'e geçmiş olsun.Elendiler. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi Ronaldosuz maalesef.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Madrid elendi artık.. Şampiyonlar Liginin En büyük favorisi elendi..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maç bitti herhalde sinirden kumandayı kıracaktım yani.Beckham girdiği anda taraftar bayağı bi bağırmaya başladı top ona gelincede sessizlik hep bozuluyodu..Man.U zaten sahasına avantajlı gelmişti maça iyi başlasak bile Huntelaar çok hata yaptı..Rooney'e zaten lafım yok adam görevini fazlasıyla yerine getiriyor artık Seria A'da yolumuza devam edeceğiz başkanda artık kesenin ağzını açarsa iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Real Madrid 1-0 yenildiği maçın rövanşında Lyon ile evinde 1-1 kalarak elendi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Real Madrid'in eleneceğini adım gibi biliyordum Lyon işini bilen bir takım kalecileri zaten mükkemmel..Golü ise Pijanic atmış..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Madrid kendi sahasındaki finale gidemiyor. Artık sahasında finali misafir olarak izleyecekler.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Real Madrid o kadro ile daha Ç.Final'i göremiyor..Lyon'u da tebrik etmek lazım zor bir kura çektiler ve turuda geçmesini bildiler..İddiaa yapsaydım keşke diyorum ama Milan maçından yatardım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real Madrid yine hayal kırıklığı yarattı . Lyon'un bu seneki performansını göz önüne alırsak Madrid'i elemesi gerçekten süpriz oldu . Ancak sevindim Madrid'in elenmesine

ManUtd rahat bir oyunla kazandı Milan için gerçekten umut yoktu . Beckham'a dikkat çekmek istiyorum . Ortaları hala mükemmel . Onun kadar iyi orta yapan bir oyuncu Uzun süre göremeyiz bence Hala özelliğini koruyor.
    Ayrıca ManUtd taraftarnının sarı yeşil atkıları kullanmasının nedenini bilen var mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Santiago Barnebao'da oynanacak finaldeki taraflardan birisi kesinlikle ve kesinlikle Real Madrid olmayacak.. Dünyanın en pahalı transferlerine imza atan, transfer piyasasını alt-üst eden takım kendi evindeki şampiyonlar ligi finalini -bilet bulabilirse- trübünden izleyecek.. Bu gece Real Madrid taraftarlarının yerinde olmak istemezdim.. Sabaha kadar kara basan çökecek üstlerine; uyuyacak,uyanacak, içlerinde bir sıkıntı, bir zehir.. Ne dehşet bir gece bekliyor onları.. Hele birde Mayıs'taki finalde "Barnebeo'daki taraflardan birisi ya Barcelona olursa" düşüncesi akıllarının bir köşesine saplanıp kaldıysa.. Kabus,kabus..

Maçın kırılma anı ilk yarıda Higuen'in kaçırdığı iki gol.. Hatta bir tanesinde Kaka'nın ona verdiği nefis pası kaleye vurmak yerine sağdan bindirme yapan Christiano Ronaldo'nun önüne aktarsaydı gol olması işten bile değildi..

Real Madrid üst üste dördüncü defadır ki, bir Fransız takımına eleniyor.. Bizim kabusumuz nasıl ki, İstanbul Büyükşehir'se, Galatasaray'ın belalısı nasıl ki Eskişehir'se, Real Madrid'in korkulu rüyası da Lyon başta,eşleştiği Fransız kulüpleri..

Real Madrid'i bu halde görmek gerçekten benim adıma keyifli..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Higuain yakmış Real Madrid'i. 25. dakikada kaleciyi geçip, boş kaleye atamamış. Real Madridli bir final görmeyi isterdim.

Milan, ManU karşısında rezil oldu. ManU halısaha maçı havasında 4 tane attı, kendilerini kassalardı daha da farklı olabilirdi.

ManU kuruluş renkleri sarı-yeşilmiş; taraftarlar da Glazer kulübü borçlandırdığı için takımın sahibinin el değiştirmesini istiyorlarmış. Kulübün sahibinin değişmesini isteyen taraftarlar protesto amacıyla sarı-yeşil renkte atkılar takıyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Real Madrid, Lyon maçının ilk yarı ve ikinci yarı sonucunu bildim, ama ne yazık ki Man.Utd. Milan maçının ilk yarı ve ikinci yarısının berabere biteceğini düşünmüştüm Man.Utd. şov yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Man Utd resmen şov yaptı dün akşam. Rooney darmadağın etti Milan savunmasını.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Higuain de ki serbestLiğin %10 CR de oLsa ReaL bugün FinaL e doğru rahatça gidiyor oLurdu. Higuain istediği zaman şut atıyor, istediği zaman çaLım atıyor, canı isterse pas veriyor. Ne aLa memLeket yahu. Adam Kaka ve RonaLdo dan daha çok bireyseLLik tanıyor kendisine. İki goL attı diye bir adamı böyLe havaLandırırsan Kendi evinde düzenLenecek FinaLi de tribünden izLErsin artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Higuain çok zor gollerin adamıdır.İyi bir bitiricidir.Ama yakmıs gerçekten de takımını...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid'e yazık olmuş bence.Higuain yakmış resmen takımı.Son dakikalarda Lisandro'nun kaçırdığı pozisyonda ilginç.
    So what?
    Saike

Sayfa 6 / 22 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri