-
09.Haziran.2006, 20:30
Haberler...
İliç: "Ayrılmak istemiyorum"
İyi teklif gelmesi halinde gönderilmesi planlanan Sırp futbolcu İliç: "Galatasaray'da mutluyum".

Sasa İliç'e, Almanya'da Sırbistan Karadağ kampında ulaştık, hem Dünya Kupası'nı hem de G.Saray'ı sorduk. İliç, G.Saray'da mutlu olduğunu söylerken, "Avrupa'nın bir çok ülkesinden teklif aldım ancak ben G.Saray'dan ayrılmayı istemiyorum. Gelecek sezon özellikle Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Maddi sorunlar yaşadık ancak problemlerin önümüzdeki sezon çözüleceğine eminim" şeklinde konuştu.
BENCE BREZİLYA KUPAYI ALIR
Dünya Kupası'nda G.Saray'ı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen İliç, "Bizim gruba ölüm grubu diyorlar. İlk maçımızdan sonra şansımız belli olacak. Brezilya'nın zorlanmadan kupayı kazanacağını düşünüyorum" dedi.
09.06.2006
Kaynak : Sabah
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
G.Saray'da Marcelinho harekatı
Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetimin, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşündüğü Sırp yıldızın menajeri, finaller başlamadan da cazip öneriler aldıklarını yönetime iletti. Sarı-kırmızılı yöneticiler de geçen sezon parasını alamadığı için sorun çıkaran İliç için kulübe iyi bir teklif gelmesi halinde, bu oyuncunun satılabileceği yanıtını verdiler. Teknik direktör Gerets'le yapılan görüşme sonrası da Hertha Berlin'in Brezilyalı yıldızı Marcelinho gündeme geldi.

KULÜPLE TEMAS KURULDU
Belçikalı teknik adam da Marcelinho'ya onay verince Galatasaray yönetimi, vakit geçirmeden, sambacının 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Hertha Berlin'le temasa geçti. Brezilyalı orta saha oyuncusu 5 yıldır giydiği Hertha formasıyla Bundesliga'da 5 sezonda 155 maçta, 65 gol kaydetti. G.Saray yönetimi, şimdi İliç'e iyi bir teklif gelmesini ve bunun ardından Marcelinho'yu renklerine bağlamayı bekliyor.
Kaynak : Sabah
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ze Roberto'nun tek şartı heyecan
Brezilya Milli Takımı'nın orta sahadaki kilit oyuncusu Ze Roberto, Türkiye'de özellikle Galatasaray'ın transfer listesinde bulunuyor. Bayern Münih ile iplerini koparmış durumda. Şu anda tamamen Dünya Kupası'na odaklanmış başka hiçbir şey düşünmüyor. Ancak Milliyet'i geri çevirmeyip transferi hakkında konuşan ünlü yıldız yine de ser verip sır vermedi.

Tek düşüncesinin Dünya Kupası olduğunun altını çizen Ze Roberto, sohbetimiz sırasında sürekli "Lütfen bana transferim ile ilgili fazla bir şey sormayın" dese de ısrarlarımız üzerine şu açıklamayı yaptı:
'Zaman gösterecek'
"Bir çok teklif var. Kulüp isimlerini söylemem doğru değil. Bu kulüplere saygısızlık yapmış olurum. Ama Dünya Kupası bitince kendim için en iyi olanı seçeceğim. Futbol heyecanımın devam etmesini sağlayacak olan ülke benim tercihimdir. Ama şu anda bu konuyla sadece menajerim ilgileniyor. Ve gelişmelerden haberdar değilim."
Ze Roberto, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunun da altını çizmekten kendini alamazken, "Herşeyi zaman gösterecek. En iyi seçimi yapmaya gayret göstereceğim. Futbol hayatımın son döneminde huzur ve mutluluk benim için çok önemli unsurlar. Bunları da dikkate alacağım" dedi.
08.06.2006
Kaynak : Milliyet
G.Saray'a bir Kamerunlu daha
Transferde henüz net bir hamle yapamayan Galatasaray’da planlar değişti. Listenin başına Real Madrid’in Danimarkalı yıldızı Thomas Gravesen’i koyan Sarı-Kırmızılılar, İspanya’dan gelen olumsuz haberler üzerine rotasını İngiltere’ye çevirdi. Cim Bom’un bu zorunlu hamlesinin nedeninin Real Madrid’in tutumu olduğu öğrenildi. 2 Temmuz’da yeni yönetimini belirleyecek olan İspanyol devinin, kadroyu korumayı planladığı ve iki yıllık sözleşmesi daha bulunan Gravesen’i de elden çıkarmaktan vazgeçtiği ifade edildi.

Performansı düşündürücü
Galatasaray’ın ilk etapta şartlarını öğrendiği Djemba Djemba’nın maliyetinin de Gravesen’e göre çok daha düşük olduğu öğrenildi. İngiltere macerasına Manchester United’da başladıktan sonra, bekleneni veremediği için Aston Villa’ya satılan Kamerunlu futbolcunun performansı yeterince tatmin edici değil. Geride kalan sezonda sadece 4 lig maçında forma giyebilen orta saha oyuncusu, yaşadığı form düşüklüğü nedeniyle milli takımdaki formasını Galatasaray’dan ayrılan Alioum Saidou’ya kaptırdı.
Kimdir?
Ülkesi: Kamerun
Yaşı: 25
Doğum tarihi:
4 Mayıs 1981
Doğum yeri: Douala
Boyu: 1.74 m
Kilosu: 75
Mevkii: Orta saha
Kulübü: Aston Villa
08.06.2006
Kaynak : Fanatik
G.Saray'da son gözde Faruk
G.Saray’ın Faruk Bayer sevdası bitmiyor. Sarı kırmızılılar, iki sezon önce İstanbulspor’da oynarken transfer edemediği başarılı solbekle ilgileniyor.
Gaziantepspor’da oynayan Faruk’u transfer etmek için girişimlere başlayan G.Saray’ın kurmayları, bu transfer için teknik direktör Erik Gerets’ten onay almayı başardı. Bonservisi Gaziantepspor’da bulunan oyuncu için G.Saray yönetimi 150 bin dolarlık bir teklif yapacak.
08.06.2006
Kaynak : Hürriyet
Mesaj Yetkileri