1 ile 30 arası toplam 141 sonuç

Konu: CM-FM Efsaneleri - Unutulmaz Yıldızlar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Todorov Litex'in 18 Yaşındaki Forvetiydi,Sağlam Bitiriciydi
    Klompe'de Dr Değil DLC İdi Sol Ayaklıydı Ve Herenveen'de Oynuyordu
    Ayrıca Temur Altunhan'da Kadrolarımızın Banko İsimlerindendi Yalovaspor'un Unutulmaz Golcüsü
    Birde Mersin İdman Yurdunda Defans Oynayan Birisi Vardı 33 Yaşındaydı O Zaman Ama İsmini Hatırlayamadım Şimdi Oda İyiydi
    Türk Takımlarını Yönetiyorsanız Defans'a O Oyuncuyu Forvete Temur'u Almanız Şarttı
    Tsigalko İle Nikiforenko'ya Hiç Dokunmuyorum Bile Onlar Efsaneler Arasında Bile Efsane Olmayı Başardılar
    To Medeira Aslında Futbolcu Değildi.Portekizli Bir Araştırmacının Arkadaşımıydı,Yoksa Kendisimiydi Tam Hatırlamıyorum Ama Fantazi Ürünüydü Yani

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Question

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Todorov Litex'in 18 Yaşındaki Forvetiydi,Sağlam Bitiriciydi
    Klompe'de Dr Değil DLC İdi Sol Ayaklıydı Ve Herenveen'de Oynuyordu
    Ayrıca Temur Altunhan'da Kadrolarımızın Banko İsimlerindendi Yalovaspor'un Unutulmaz Golcüsü
    Birde Mersin İdman Yurdunda Defans Oynayan Birisi Vardı 33 Yaşındaydı O Zaman Ama İsmini Hatırlayamadım Şimdi Oda İyiydi
    Türk Takımlarını Yönetiyorsanız Defans'a O Oyuncuyu Forvete Temur'u Almanız Şarttı
    Tsigalko İle Nikiforenko'ya Hiç Dokunmuyorum Bile Onlar Efsaneler Arasında Bile Efsane Olmayı Başardılar
    To Medeira Aslında Futbolcu Değildi.Portekizli Bir Araştırmacının Arkadaşımıydı,Yoksa Kendisimiydi Tam Hatırlamıyorum Ama Fantazi Ürünüydü Yani
    tahir alegözü diyorsun sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    tahir alegözü diyorsun sanırım
    Evet O Sağolasın

Mesaj Yetkileri