Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
AMR ve AML pozisyonlarında oynayan oyuncuların Cross Ball seceniği en aza çekmişsin (Nadiren) yapmıssın. Bunun sebebi nedir. SOnuçta o adamlar orta açacak ki hedef adam yada iyi kafa vurucudular tamamlasın işi.. Bunu açıklarmısın. Ben sık sık olarak değiştirdim.

Ve tüm oyuncuların özel talimatlarını girmişsin. Bu kadar ayrıntıya gerek varmıydı. Mesala defans oyuncuları zaten zonal marking yapıyor. Sen o tikiti işaretleyerek zonal yapmalarını söylemişşin. Bunun gibi şeyler. Bunları ayrıtılı olarak üstünde durarak girdin değil mi? Yani bana bu taktiğinin sahada nasıl bir şablon izlediğini anlatırmısın. Senin görüşünden dinlemek istiyorum.

Onun haricinde gayet başarılı bir taktik.. Ayrıntılı SSleri paylaşacağım.
Arkadaşım öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum bende amr aml lerin crosball seçeneği açık sanıyorum taktiğin son halini değilde bi öncekini attım onu senn yaptığın gibi sık sık yapsın indirenler.Bu kadar ayrıntıya girmemin sebebi ise taktiğin başarılı olması ve size düzgün taktik sunmam yanlış mı düşünüyorum??Şablondan kasıt nasıl atak nasıl defans yaptığı ise , Atak ta defans 2 lisi hariç atak yapıosun mc deki oyuncu hem atağa hem defansa yardım ediyo ama defanstada sanma ki az adamla yakalanıyosun talimatlardada dediğim üzere dc lerin hızlıysa kokma arkaya forvet sarkmaz sarkmadığı içinde uzaktan şutlarla veya kanattan ortayla yokluyolar bu yüzdende kafa özelliği iyi olan bi dc barındırıyorum 11 de ve kalecininde orta kalitenin biraz üstünde olması lazım eğer başka problemin varsa taktikle ilgili seve seve yardımcı olmaya hazırım.