1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Adnan Öztürk'ten Galatasaray'a Yüzyılın Transferi!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Adnan Öztürk'ten Galatasaray'a Yüzyılın Transferi!

Adnan Öztürk'ten yüzyılın transferi

27 Mart'taki Galatasaray kongresi için geri sayım devam ederken, başkan adayı Adnan Öztürk, Türk futbol tarihine geçecek bir hamle yaptı.

Öztürk, Manchester United ile Chelsea markalarını zirveye çıkaran Peter Kenyon'ı ekibine dahil etti. Sadece Kenyon değil... Dünya futbolunun süper yöneticileri Thomas Kurth ile Esteve Calzada da Öztürk'le birlikte.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Türkiye'de yıllardır her başkan, ya da başkan adayı hep söylemiştir: Futbolu profesyonellere teslim edeceğiz. Eğer Adnan Öztürk 27 Mart'ta Galatasaray'a başkan seçilirse, bu söz ilk kez gerçeğe dönüşecek. Şaka değil... Manchester United'ı dünyanın en zengin ve popüler kulüplerinden biri haline getirdikten sonra süper yıldız fiyatına Chelsea'ye transfer olan ve orada da büyük başarılara imza atan Peter Kenyon, Adnan Öztürk'ün başkan seçilmesi halinde bundan sonra Galatasaray için çalışacak.

Bütün dünyada büyük ses getirecek bu hamle sadece Peter Kenyon ile sınırlı da değil. Milan, Barcelona, Bayern Münih, Real Madrid gibi devlerin içinde bulunduğu G-14'ün kurucularından Thomas Kurth ile Barcelona'da üst düzey görevlerde yer alan Esteve Calzada da Adnan Öztürk'ün ekibinde yer almayı kabul etti. Bu müthiş üçlü cumartesi günü Adnan Öztürk ile birlikte İstanbul'da basının önüne çıkacak.

İlk bombası Ali Dürüst

Dün gece GSYİAD'ın organizasyonunda projelerini anlatmaya devam eden Öztürk, ilk bombasını patlattı. Öztürk seçilmesi halinde, daha önce ikinci başkanlık görevine kadar yükselmiş olan Ali Dürüst'ün Futbol A.Ş.'nin başına geçeceğini açıkladı.

Peter Kenyon

Futbol dünyasının Manchester United ve Chelsea'den tanıdığı İngiliz sportif direktör Peter Kenyon, kariyerine UMBRO'da Genel Müdür olarak başladı. Futbola Manchester United Genel Müdür yardımcısı olarak giren Kenyon, daha çok CEO görevini üstlendi. Ale Ferguson'un kulüpte kalmasında önemli rol oynayan tecrübeli futbol adamı, transferde de son söze sahipti. Sebastian Veron ve Rio Ferdinand gibi flaş isimlerin takıma kazandırılmasında başroldeydi. Manchester United, Kenyon sayesinde dünyanın maddi manevi en istikrarlı kulübü olmayı başardı ve uluslararası üne sahip oldu. Bu başarı öylesine dikkat çekti ki, Rus işadamı Roman Abramoviç, futbol dünyasında bir ilke imza attı ve bir CEO'yu Chelsea'ye transfer etti; Peter Kenyon Chelsea'de de Jose Mourinho ile beraber çalışıp, 2 sene üst üste Premier Lig'de zafer sevinci yaşadı.

Thomas Kurth

Thomas Kurth, UEFA'da Avrupa Kupaları sorumlusu olarak uzun süre görev yaptı. Oradaki tecrübelerinden faydalanan spor adamı Avrupa'da büyük yankı uyandıran G-14'ün kurucularından biri olarak dikkat çekti. Kurth, Avrupa'nın en büyük kulüpleriyle iyi ilişkiler kurdu ve G-14'ün daha büyümesi için harekete geçti. G-14'ün Genel Müdürü ardından UEFA ile bir anlaşma yapıp bu birliğin sona ermesi konusunda geri adım atmak zorunda kaldı. Kurth şu an iletişim devi Mindspring Middle East'in Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Esteve Calzada

Dows Digital CEO'su (2007'den beri)
    Prime Time Sport CEO'su (2007'den beri)

Geçmişi
    FC Barcelona Marketing Bölümü Sorumlusu
    FC Barcelona Reklam Bölümü Sorumlusu
    Reckitt Benckiser Uluslararası Marketing Müdürü

Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her ne kadar böyle büyük işler yapsa da Adnan Polat'ı geçeceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Adnan Polat'la güzel bir hava yakalandı son iki sezonda. Taraftar memnun başkandan, çok güzel hareketler bunlar ama yer mi yemez mi bekleyip görücez
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat en azından bir dönem daha başkanlığa devam eder bence .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben bir şeyi anlıyamıyorum malesef. Başkan adayları takıma hizmet etmek için bu göreve aday olduklarını söylüyorlar. Peter Kenyon gerçekten mükemmel bir olay eğer doğru ise. Ancak madem hizmet aşkı ile yanıp tutuşuyorlar bu hamleyi ille başkan olunca değil başkan olamasalar bile yapmaları gerekir. Yani seçimi kazansa da kaybetse de eğer Galatasaray'ı büyütecek bir planı varsa bunu yapmalıdır.
    Ben Adnan Polat'ın Peter Kenyon gibi birini istemeyeceğini düşünmüyorum... Her ne olacaksa olsun hakkımızda hayırlısı olsun...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Adnan öztürk olur bu kozlardan sonra başkan. Adnan Polatın pek ciddi bir başarısı yok yamulmuyorsam görev süresine oranla.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Peter Kenyon dünya spor tarihinde bir kulubü(Chelsea) en büyük zarara (140 milyon pound) uğratmış insandır.

Hadi diyelim bomba isimler falan filan. Bu Adnan Öztürk'ün en büyük projesi Galatasaray Adası. xD Sürekli Adnan Polat'ın projelerine laf söylüyor, eleştiriyor ama kendisinin doğru dürüst projesi bile yok. Ben şahsen kendisine hiç güvenmiyorum, seçimi kazanırsa -ki hiç sanmıyorum- ertesi gün Kenyon'da pürüz çıktı diyebilir. xD Bizde yana yakıla Haldun Üstünel'i ararız...

Umarım seçimi Kırmızı kazanır. Sonuna kadar Adnan Polat...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Açık ara farkla Polat alır merak etmeyin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bir tarafım vay be diyor bir tarafımda "Adnan Polat ve Haldun Üstünel Bize Yeter !" diyor
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mart.2010 at 14:07 Reason: Silinen mesajdan alıntı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Garanti degılkı bu adamların yarın oburgun gıtmıyceklerı

Mesaj Yetkileri