1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye 15'lik 'Messi'

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

3 milyon istemiş başkan koptum Hayırlı olsun FB'ye... Ucuza kapatmış Messi'yi.İnşallah sadece tipi benzemiyordur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

12 Kasım 2009

...
    AA muhabirine açıklama yapan 15 yaşındaki Denizlispor Koleji öğrencisi Niyaz, kendisini mahalle arasında top oynarken babasının keşfettiğini ve 7 yıldır Denizlispor altyapısında futbol oynağını ifade etti.

Recep Niyaz, isminin Galatasaray Kulübü Divan Toplantısı'nda geçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Doğuştan Fenerbahçeliyim. Önceliğim Fenerbahçe olur. Kulübüm ve ailem izin verirse Galatasaray'a da gidebilirim. Ben ekmek paramı futboldan kazanmak istediğim için kulüp fark etmez. Profesyonelce oynarım. 7 yıldır Denizlispor altyapısındayım. Daha uzun yıllar kulübümde oynayıp tecrübe kazandıktan sonra yükselmeyi çok istiyorum.''

Babasının da daha önce futbol oynadığını ve futbola çok meraklı olduğunu belirten Niyaz, ''Beni babam keşfetti. Mahallede arkadaşlarımla futbol oynarken keşfedip Denizlispor'a yazdırdı. Ağabeyim de profesyonel futbolcu. Denizlispor'un A genç bölümünde 2,5 yıldır profesyonel futbol oynuyor. Kardeşim de iki yıldır Denizlispor'un altyapısına gidiyor'' dedi.

Denizlispor altyapısındaki antrenörlerin kendisini Barcelona'nın ünlü oyuncusu Messi'ye benzettiklerini ifade eden Recep Niyaz, şunları kaydetti:

''Stil olarak topu ayağımda iyi tutuyorum, çabuk adam geçiyorum. Bu nedenle beni genelde forvet arkasında oynatıyor hocalarım. Oyun sıkıştığı anda paslarımla oyunu açabiliyorum. Forvet ve kanat oyuncularını besliyorum. Süratim ve tekniğim nedeniyle birebir de çok çabuk adam geçebiliyorum. Son vuruşlarım da iyi olduğu için takımda güzel goller de atıyorum. Bu özelliklerimden dolayı hocalarım bana 'Messi' diye hitap ediyorlar.''

14 Kasım 2009

Hayırlı olsun, inşallah ilerde hem Fenerbahçe hem de Türk futbolu için büyük bir yıldız olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri