Sayfa 21 / 80 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by hurmet
    bence haberler iyi ze roberto ve djemba djemba gelmesin... iliç gitmesin marcelinho gelirse iyi hatta süper olur
    Fakat Marcelinho alınırsa İliç mecburen gönderilecek.

Peter Luccin için Atletico Madrid'le görüşmek üzere Ali gürsoy İspanya'ya gitti bunu da buradan söyleyelim. Ancak ben sadece Luccin için gittiğini zannetmiyorum. Gravesen için de bir girişim yapılabilir hazır gitmişken.

iliç heinz ve saidou yerine marcelinho luccin ve ricardinho

iliç gitmez Heinzde oturdugu yerde para kazanıyor gitmezç saidu yerınede bakalım kımı alcaklar .

Quote Originally Posted by hurmet
    iliç heinz ve saidou yerine marcelinho luccin ve ricardinho
    Seneye de Şampiyonlar Ligi Kupası
    -

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Seneye de Şampiyonlar Ligi Kupası
    o kadar olmazda gruptan çıkarız

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Cool Kuranyi Aslan`a

Kuranyi Aslan’a !
    Dış transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürüten Galatasaray'da ilginç bir gelişme yaşandı.

10 Haziran 2006 10:09

Özhan Canaydın, arkadaşı olduğu Schalke Başkanı Rehberg'den Hamit'i istedi, "Hamit'i veremeyiz. Ama Kuranyi'yi bırakabiliriz" yanıtını aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin başkanı Özhan Canaydın, üyesi olduğu Schalke 04 Kulübü'nün başkanı Gerd Rehberg ile bir görüşme yaptı. Özhan Canaydın, yakın arkadaşı olan Gerd Rehberg'den Hamit Altıntop'u resmen istedi. Ve "Hamit'i kadromuza katmayı çok istiyoruz. Fiyatı önemli değil. Bize bu kolaylığı göster" dedi. Bu konuda tavrı net olan Alman ekibinin başkanı, milli futbolcumuzu bir yere bırakmayacaklarını uygun ve kibar bir dille ifade etti: "Hamit bizim için çok önemli bir futbolcu. Zaten kardeşi Halil'i de kadromuza kattık. Sen benim iyi arkadaşımsın. Lütfen sen de beni anla..." Aldığı cevap sonrası üzülen Canaydın'a, Rehberg başka bir öneri getirdi: "Senin gibi bir arkadaşı kırmak istemem. Size Kevin Kuranyi'yi verelim."

'Seni Kırmak İstemem'

Özhan Canaydın, Rehberg'in bu sözlerinden sonra yaşadığı şaşkınlığı hemen üzerinden attı ve şunu söyledi: "Bu jestin için çok teşekkür ediyorum. Ama bizim forvete ihtiyacımız yok." Rehberg ise Canaydın'dan düşünmesini istedi ve "Kevin Kuranyi'yi almanız büyük iş olur. Golleriyle Türkiye'yi sallar" dedi.

Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kuranyi haberi bence palavra adam schalke de oynuyo iyi para kazanıyo cimboma gelip sürünmezzz

yahu kuranyı zaten iş yapmaz ümit karanda necatide hasna kabzede kuranyıden kalıtelı forvetler. gazetelet daha neler yazıcak acaba

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

iyi yaa gelsin kuranyi geldigi gibi bir baska kulube yuksek fiyata satariz

Mbami Galatasaray'da

ultraslan forum sitesinde birinin yazdığına göre. Adnan Sezgin'in arkadaşı olan dayısı bu arkadaşa bu haberi vermiş. Adnan Sezgin kendisi gidip PSG ile işi bitirmiş ön libero ve sol açık oynayan bu oyuncuyu almışız. Ama haber ne kadar doğru bilemem

bakalım ne kadar doğru.resmi sitede herhangi açıklama yok ama

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

mbami bayern münihte oynamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum?

Modeste M´Bami

doğum tarihi: 09.10.1982
    Boy: 1,72
    Ülkesi: ! Kamerun
    Fuss: links
    Durumu: Länderspiele: 17 Spiele

Verein: Paris St. Germain / Ligue 1 ()
    Pozisyon: Mittelfeld
    pozisyon Detayı: linkes off. Mittelfeld
    kontrat başlangıcı: 2003
    Kontrat bitişi: 2008
    Değeri: 5.000.000 (euro galiba)

Kariyeri;

03 / 04 CS Sedan Paris St. Germain 3.000.000
    00 / 01 Dynamo Douala CS Sedan ?
    99 / 00 eigene Jugend Dynamo Douala

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Değeri: 5.000.000 (euro galiba)
    Gs mi vermis bu parayi???

Hayır değeri öyle kabul ediliyior.yani istenen para olabilir...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

hiim anladim... haber dogruysa eger insallah yararli olur..

mbami olayına inanabilirim a.polat ın tariflerine uyuyor ..... yıldız adayı alıcaz demişti ... ama yıldız olur mu bilemem bu oyuncu hakkında hiç bir bilgim yok ...

Nesil
    2006
    Yer

Üzülerek söylüyorum ki Luccin olayı kapandı. Ali Gürsoy'un kulübe ilettiği bilgilere göre daha önce irtibata geçilen A. Madrid'in fiyatı 3.5 milyon euro'dan 5 milyona çıkarması sebebiyle transfer olayı kapandı.

Kaynak: Y.I

Buradan hareketle M'bami haberinin doğru olma ihtimali oldukça yüksek ancak konu hakkında gelen en ufak bir duyum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

mbami gelsin iiidir afrikanin o bitmeyen hırsını da cimboma tasir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Ya şu zokora olayı ne oldu.Çok harika bir adam ne oldu buda mı olmadı yavv adam Arjantin maçında baya iyi oynadı ama

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Hakkaten Zokora işi olsa iyi olacaktı, ancak adam Dünya Kupası'nda oynadığı her maçtan sonra fiyatı artar kanımca...

M'bami konusunda pek bir bilgim yok, iyi oyuncu diye biliyorum ama ne olur ne olmaz bilemem..

İnşallah hayırlı olur...

Default Gravesen'den Paris'e randevu

Gravesen'den Paris'e randevu

Gravesen'in menajeri, 2 Temmuz'daki R.Madrid kongresini bekleyen G.Saray yönetimine "Hafta içi Paris'te görüşelim" mesajı yolladı.

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Gravesen'de sürpriz bir gelişme oldu. Sarı-kırmızılı yönetim bu oyuncu için daha önce Real Madrid kulübünün 2 Temmuz'da yapılacak kongresini bekleme kararı almıştı. Ancak Danimarkalı yıldızın menajeri G.Saray Kulübü'ne "Önümüzdeki hafta içinde Paris'te görüşelim" mesajını yollayınca işler değişti.

Thomas Gravesen'in hafta içi iki gün boyunca Paris'te kalacağını ve ardından Karaipler'e tatile gideceğini söyleyen menajerin, "2 Temmuz'a kadar beklememizin anlamı yok. Benim futbolcum Madrid'de oynamak istemiyor. Oturup şartları konuşalım. Eğer koşullar uygun olursa Gravesen önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyebilir" dediği bildirildi. Tecrübeli oyuncuyla Paris'te buluşmak üzere daha önce transferde yetkili kılınan isimlerden Adnan Polat'ın ya da Adnan Sezgin'in gitmesi bekleniyor.
    11.06.2006

Kaynak : Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

evet y zokora dün çok iyi oynadı

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Arkadaşlar Luccin gelmesin diyen arkadaşların mesajlarını hayretle okudum. Luccin şu anda mevkiisinin en iyilerinden bir tanesi. Sürekli koşan, pres yapan bir oyuncu. Bir ön libero oyuncusunda bulunması gereken tüm özellikleri barındırıyor. Ekstra olarak da inanılmaz bir tekniğe ve oyun zekasına sahip. Geriden oyun kurabilen bir oyuncu. Peter Luccin alındığı taktirde hem ön libero eksikliği hem de oyun kurucu eksikliği giderilmiş olur.

Ayrıca gelmez diye birşey yok çünkü oyuncunun menajeriyle her türlü anlaşma sağlanDI. Oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediği bildirilDİ.

(Dikkat ettiyseniz son paragraftaki cümlelerin eylemlerinde "görülen geçmiş zaman kipi" kullandım. "Öğrenilen geçmiş zaman" değil yani)
    Abi keşke geleseydi beah...Ama olmamı..gravesen gelsin

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by benyaben
    Abi keşke geleseydi beah...Ama olmamı..gravesen gelsin
    Yaş ve oyun stili itibarıyle Peter Luccin çok daha iyi olurdu. Geriden oyun kurabilen nadir oyunculardan biriydi. Ancak olmadı ne yazık ki.

Şu an en iyi altarnatif Zokora kaldı inşalla alırız yahu bu işte git gide geçmişe benziyor. ALLAH Sonumuzu hayır etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yahu bu gravesen de sureklı oyalıo

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

luccin olsaydı keşke yaaa ama napalım artık mbamiye fm de baktım iyiydi bayağı o gelsin bari...

ve mbami haberide üzülerek söylüyorum bir asparagas çıktı...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

luccin tekrar gundeme gelmis gazetede gordum

Sayfa 21 / 80 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Mesaj Yetkileri