Her elini şortuna sokana aynı muamele olunca böyle oluyo. Hadi federasyon göster kendini yapıştır 3 maç Santos'a![]()
Bu arada biri hakemmi demişti ?
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Keita'ya verilmedi buna da gerek yok.
Her iki hareketin(santos-keita) de doğal içgüdü sonucu(kaşınma vs.) yapma olasılığı çok yüksek.Hareketi taraftara yapıp yapmadığı bile belli değil zaten.
Last edited by ForsakeN : 31.Mart.2010 at 00:31
Ya bu kadar saçma bi olay olabilir mi ya ? Nouma'nın hareketi evet amacı belli ama geçmiş gitmiş.. Allah aşkına santos neden maç sonunda farklı bi amaçla elini soksun oraya ? Ben bile halı saha maçından sonra... neyse yayani ben keitada da santosta da artniyet arayanlara başta HTspor olmak üzere yuh diyorum
( not: keitanın da maç içinde elini oraya koymasını gerektirecek bi durum oluşmuş olabilir kimse yargılayamaz
) yani gol sevinci sırasında yapılsa anlarım da..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
GÖZLEMCİYE GÖRE PENALTI DEĞİL!..
Hürriyet'in haberine göre, derbinin gözlemcisi Arıcı raporunda, G.Saraylıların penaltı beklediği Dos Santos’un pozisyonda devam kararının doğru olduğunu belirtip, hakem Çakır’a yüksek not verdi.
Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi Cüneyt Çakır, maçın gözlemcisi Abdurrahman Arıcı’dan iyi not aldı. Arıcı, federasyona gönderdiği raporunda, “Lugano’nun, Dos Santos’a yaptığı müdahale penaltı değildi. Hakem, devam kararında haklıydı” ifadesini kullandı. Çakır’ın genel yönetimini de beğenen Abdurrahman Arıcı, kendisine not olarak 8.3 verdi. Arıcı buna karşılık, her iki yardımcı hakemin ise ofsayt pozisyonlarında çok önemli hatalar yaptığını belirtti.
Gözlemci, bir nolu yardımcı hakemin, geriden çıkan Güiza için ofsayt bayrağı kaldırması ve iki nolu yardımcı hakemin ofsayt pozisyonundaki Keita için bayrak kaldırmamasını “önemli hatalar” şeklinde tanımladı.
G.Saray'a ceza geliyor
G.Saray’a, F.Bahçe derbisinde Alex’e atılan pet şişe nedeni ile 1 maç seyircisiz oynama ya da ağır para cezası gelecek. Ceza perşembe günü açıklanacak.
Maraton
Cok fanatiksin Crespo, cok. Ayni Lig TV spikerleri Kadikoy'deki macta yan hakemin kafasi YARILINCA (kac dikis atilmisti?) da 'derbide olur oyle seyler' demisti. Neden boyle davrandiklari belli, izleyiciyi sogutup marka degerini dusurmemek icin. Oyle fanatik insanlar var ki, buluttan nem kapiyorlar.
Andre Santos'un durumu da belli. Eger kasinma varsa ustten kasirsin, bu kadar basit. Eli 20 cm sortun icine sokup kurcalamaya gerek yok, degil mi? Asil komik olan P.Nouma olayinda tum Turkiye'nin ayaga kalkasi, simdi ise ayni renkli insanlarin bu durumu normallestirmek istemesi.
Daha Volkan'in sportmenlige aykisi hareketinden bahsetmedim bile. Ayrica Keita'nin yaptigi bir hareket Dos Santos'un yanlis hareketini kapatmaz, 'siz de yapmistiniz ama uhuhuhuh' gibi bir cocuk mantigini asmissinizdir diye dusunmustum ama yanilmisim....
Lig TV spikerlerinin yeteneksiz olduğu doğru, insanın içini baydıkları doğru ama taraf tuttuklarını düşünmüyorum. En azından herhangi bir takımı değil. Onlar Lig TVsporu tutuyorlar aslında, verdikleri/verecekleri paralardan dolayı herşeyi normal gibi göstermeleri gerekiyor. Futbolun hep güzel yanlarını bulmaları lazım, insanların ilgisini daha fazla çekebilmeleri için.
Önceki mesajları okudum bence boş şeyler konuşuluyor.. O şişe atanlar ne Gs taraftarı ne Fb taraftarı... Siz olsanız, bilinçli olarak takımınıza zarar verecek hal ve hareketler yaparmısınız.. Ben yapmam eminim çoğumuzda sadece kızarız ama sahaya ne şişe ne vb şeyler atarız... O nedenle sizin taraftarlarınız şişe attı lazer tuttu Fenerlilerde yaptı gibi şeyleri tartışarak boşa vakit kaybediyoruz.. 1-2 tane kendini bilmez ortamı germek adına yapıyorlar.. Bunları ayıklayacaksınki birde bakmışsın zamanlar bu tür şeyler bitmiş..
Volkan'ın hareketinde bence birşey yok... Ha yapmasa iyi olurdu ama işin artistliğine gitti.. TSI yönetiminin aldığı karara saygı duyarız....
Yalnız garipsediğim konu; Yönetim ve oyuncular hakeme buradaki kadar yüklenmediler.. Galatasaray'ı bu konuda tebrik ederim, Türkiye'de az rastlanacak bir tutum sergilediler...
İlk yarının üstün tarafı bizdik. Daha iyi pas yaptık, daha çok koştuk, iyi pozisyonlarda yakaladık. Hatta golü de attık ama yan hakem neye göre kaldırdığını anlamadığım bir bayrakla golü kesti. Üstüne 3 tane GsLi nin 1 metre ofsayt olduğu pozisyonu es geçti hakem. Gel de şu hakemlere güven.
Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Mart.2010 at 20:54 Reason: Silinen mesajdan alıntı.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, 90 dakika sonrası akıllarda ‘1 numaraların farkını’ ortaya koyan 2 pozisyon kaldı. İlki 70. dakikada Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçiren goldü. Selçuk Şahin’in 35 metreden kaleye gönderdiği topun şiddeti 51 kilometre olarak tesbit edildi. Ancak G.Saray’ın Arjantinli file bekçisi Leo Franco, neredeyse ‘tıngır mıngır’ gelen bu topu kalesine ‘buyur’ etti. Oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapatan Volkan Demirel ise, 90+1’de klasını konuşturdu. Genel olarak G.Saray forvetlerine pek pozisyon vermeyen F.Bahçe savunmasının unuttuğu Keita, ceza alanının 1 metre içinde topla buluştu. Fildişili yıldızın 17 metreden 107 kilometre hızla ağlara yönelen nefis şutunda, Volkan adeta uzayarak Fenerbahçe’yi kritik galibiyete taşıyan kurtarışı yaptı.
YAKTIN BİZİ FRANCO!
Derbiyi kaybeden Galatasaray’da başkan Adnan Polat ve yöneticiler oldukça öfkeli... Kaleci Leo Franco’nun yediği hatalı gol sonrası yanındakilere dönen Adnan Polat’ın sinirli bir şekilde yakındığı belirtildi. Galatasaray Başkanı’nın birlikte maçı izlediği Fenerbahçeli yönetici Ali Koç’a dert yandığı ve Leo Franco’yla ilgili, “Yaktı bizi” ifadesini kullandığı iddia edildi. Polat’ın Arjantinli kaleciyle ilgili olarak, “Böyle bir golü bu kadar profesyonel bir kaleci nasıl yer anlamıyorum. Bu hata yüzünden hem maçı kaybettik hem de şampiyonluk yolunda yara ldık” dediği belirtildi.
“ATTIKLARI İLK GOL OFSAYT DEĞİLMİŞ”
Maçtan sonra şeref tribününlerinden soyunma odasına doğru inen merdivenlerde yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan başkan Adnan Polat’ın, mağlubiyet nedeniyle oldukça öfkeli olması dikkat çekti. Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in, “Son dakikadaki pozisyon penaltıymış. Gözlemciler bile penaltı olduğunu görmüş” şeklindeki itirazlarına karşı çıkan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Bırak Haldun, ne anlatıyorsun? O pozisyon neticeyi mi değiştirecek? Onların da ilk yarıda attığı gol ofsayt değilmiş” diyerek cevap verdi.
Cimbom’da bir grup taraftar, Florya tesislerinde Sarı-Kırmızılı oyuncuları protesto etti. Öfkeli taraftarlar,
özelliklemaçta hatalı gol yiyen kaleci Franco’yu hedef aldı. Arjantinli’yi Ali Sami Yen’de yuhalarken, Florya’ya
gidenler de küfürlü bir şekilde Leo’ya ‘’Defol’’, Kaptan Arda’ya “Arda, SinemKobal için sinema kapat”, takımın tamamına da, “Renklere aşığız sizlere değil’’, ‘’En büyük taraftar futbolcular sahtekar’’ diye bağırdı.
RESİMLERİNİ YIRTTILAR
Taraftarlar, tesislerin karşısında bulunan reklam panolarındaki F.Bahçeli Lugano ve Jo’nun resimlerini yırttı. Sadece Neill lehine tezahürat yapılması dikkat çekti. Yumurta atmak isteyen bir grup ise otobüsün tesise arka kapıdan girmesiyle amacına ulaşamadı. Gösterilerin büyümesi üzerine aşırı tepki gösteren 2 taraftar tesislerin önünde bulunan güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı. Olaylar sonrası futbolcuların Florya’dan ayrılırken, taraftarların bulunmadığı kapıları tercih ettiği görüldü. Galibiyetin sevincini araçlarıyla Florya’da tur atarak yaşayan bazı F.Bahçeli taraftarlar da protestoculardan nasiplerini alıp, G.Saraylılar’ın saldırısına uğradı. Sarı-kırmızılılar, 3 puanı kutlayan F.Bahçeliler’in arabalarını tekmeledi, yumruklar attı.