Denizlispor
Kasımpaşa
Berabere
(/s)
Bu maçı kazanıp kümede kalma yolunda büyük bir galibiyet alırız,büyük taraftar desteği bekliyorum en azından 4 arkadaş toplanıp gidiceğiz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Denizli bu ligde kalmayı fazlasıyla hakediyor umarım bu maçı kazanır renkdaşımız ama rakipleride "Paşa"..Dikkat etmeleri lazım..
Sonuç ne olursa olsun seyir zevki yüksek bir maç olacağı kesinişin içinde Kasımpaşa olunca durum böyle. Bol gollü olacak, iki takımında kaybetmesini istemem ama Kasımpaşa daha rahat durumda, Denizlispor kazansın. Düşmelerini hiç istemiyorum.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Okuldan bilet verildi gideceksiniz denildibiz de gidicez bakalım hayırlısı
![]()
hehebizede Banvit'in basketbol maçları için verirdiler lise zamanında
şanslı çocuklar, süper bir maç izleyeceksiniz
Denizli favori gibi gozukuyor ama Pasa bir surpriz yapabilir bence..
Bu maçı Denizlispor'un ne yapıp edip kazanacağını ve umutlarını sürdüreceğini düşünüyorum...
Dakika 8 Denizlispor 1-2 Kasımpaşa![]()
çok hızlı bir başlangıç olmuş.Kasımpaşa 7.dakikada 2-0 öne geçmiş Angelov 9'da 1-2 yapmış durumu![]()
2-2 oldu zaten..![]()
Denizli durumu 2-2'ye getirdi..Allah Yılmaz Vural'a sabır versin.
Denizli 3-2 öne geçti.İlginç bir maç oluyor.
tüh be keşke üst demek yerine 7+ deseydik![]()
3-3 devam ediyor![]()
3-3 oldu . . .
Yılmaz Vural eğer istikrar sağlayabilirse, kovulmazsa ya da bırakıp gitmezse ve bir takımın başında 3-4 sene kalmayı başarabilirse, o takımla güzel işler yapabilir. En azından maçları sürekli keyifli, heyecanlı, gerlimli geçer.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu mağlubiyetin bir tek suçlusu vardır, Hakan Kutlu.Sahanın en iyi 2 ismini çıkarırsan,sonra 20 dakikadır yarı sahayı geçemediğin hava toplarında S.O.S. verdiğini anlayamazsan ahanda böyle 1.60'lık adamdan kafa golü yersin .Maç güzeldi , heyecanlıydı .3 kafa golü attık.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kasımpaşa'nın bi maçıda üst bitmesin arkadaş yaa3-3 bitmiş.
Düellodan galip çıkmadı
Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Denizlispor-Kasımpaşa maçı adeta nefesleri kesti.
Fırtına gibi başlayan karşılaşmanın ilk 30 dakikasında seyirciler tam 5 gol izledi. Kasımpaşa peş peşe bulduğu gollerle 2-0 öne geçerken, Denizlispor müthiş bir geri dönüş yaptı ve ve 3-2'lik skorla üstünlüğü ele aldı. İlk yarısı 3-2 biten maçın ikinci yarısı ise daha temposuz geçti. Skor avantajıyla geriye yaslanan Denizlispor üstünlüğünü koruyamadı ve Kasımpaşa attığı golle skoru 3-3 getirdi. Son dakikaları büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta başka gol olmayınca müsabaka 3-3 sona erdi. Bu skorun ardından Denizlispor puanını 18'e, Kasımpaşa da 33'e yükseltti.
LigTv
Kasımpaşa'nın ilk 2 atağıyla maç 0-2 oldu. Üstüne Denizlispor'un ilk 3 atağı da gol olunca maç 3-2 ye geldiiyi futbol varmıydı yokmuydu bilmiyorum çünkü maça baktırmadılar
Baya bağırdık Ozzy görmüştür
![]()
![]()
denizli kurtulamaz bu saatten sonra bana gore..6 puan olmus Diyarbakir'la..
Haka Kutlu ne yapsın be Ozzy. takım iyi oynuyor ama 3 puana hasretskor avantajını ele geçirince tabii korumak isteyecek.