Belediye, Sivas'dan sonra Bursa'ya da büyük darbe vuracak gibi. Belediye'ye her yıl zirveye daha da yaklaşıyor taraftarı olmadan. Bu maçta galbiyet elde ederlerse ilk 6 için şansını artırıp, ekstra para ödülü kazanabilirler.
İstanbul BB.
Bursaspor
Berabere
Belediye, Sivas'dan sonra Bursa'ya da büyük darbe vuracak gibi. Belediye'ye her yıl zirveye daha da yaklaşıyor taraftarı olmadan. Bu maçta galbiyet elde ederlerse ilk 6 için şansını artırıp, ekstra para ödülü kazanabilirler.
İbb 2 gol atmasına rağmen çok net fırsatları harcadı ilk yarıda.Maç böyle biterse pazar günü derbi çok farklı bir anlam kazanacak.
Bugün ben de giderdim maça ama dönüşü zor olacağı için gidemedim maalesef.
Bu maça taraftar geldiği için belki de belediye iyi oynuyor![]()
Nasıl iyi yönetiyor.Turgay 'ın pozisyonunda adamı geçiyor ayağını takıp dengesini bozup indiriyorlar aşağı. Kesin penaltıydı o pozisyon çok yanlış karar.
Bir Dost
Hellbells
Allah kahretsin ya, çok sakin oynuyor İ.B.B. bu karşılaşmanın ikinci yarısı daha gergin olacak.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bana kendini attı gibi geldi.Bir daha izlemek lazım.
ayağına müdahale var, sağ ayağına darbe var...
Ekrem gole çok yaklaşmıştı ama atamadı..İkinci yarı neler olacak acaba..İBB'nin taraftar sayısıda artıyor git gide bunlar seneye 5.000 - 10.000 kişi maça gelirler![]()
Bizde İstanbullu olarak desteğe geliriz..
Hassle opponents, Drop deeper.
Bursaspor'lu oyuncuları aşırı stres içinde gördüm. Ağır gelmeye başlamış sanırım şampiyonluk mücadelesinin yükü.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Umarım Bursa burdan puan çıkartamazFenerin ne kadar şampiyon olmasını istemiyorsam anadolu klüplerinin de olmasını o kadar istemiyorum
nedensiz ama böyle geliyo içimden
Belediye bu maçta galip gelirse diğer maçlar daha da stresli olacak bursa için
Son hafta bile çok önemli şampiyonluk için
turksportal...
Bu Sene İlk Maç 90.Dakikalarda Kornerden Atıp Yendiler Bizi İkinci Maçtada Şansına Bir Gol Bulup Aldılar Savunmaları ÇoK İyi İşi Çok Zor Bursanın Geçen Sene Biz Bir Dünya Kaçırmıştık İBBye 2-1 Almışlardı Maçı
İnşAllah Fenerbahçe Maçı Gibi Olur Ve Bursa 3-2 Yapar
Bursaspor bu maçı buradan kazansın o zaman şampiyon olabileceklerine inanmaya başlayacağım.
So what?
Saike
yuh ya kaç kişi savunma yapıyor bu takım. imkansızdanda öte maçın dönmesi...
Hakemde çoşmaya başladı iyice.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Allah'ım ya.Adamın nasıl oynattığında,nasıl oynacağına da karışıyorsunuz.Kornerden gol atıyor suç,frikikten gol atıyor suç.Bu fm değil ki hep atak oyunu oynayasınız.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
2-1 oldu son 10 dakika daha heyecanlı geçer..
2-1, Volkan Şen.
Volkan Şen. Süper maç olacak bundan sonra.
2-1 Volkan Sen
Ne durumda maç takip edemiyorum.
Aynen maç ne durumda.1 gol atsa Bursa 7 lira para alcaz hadi Bursa ya![]()
Maç bitti.. 2-1..
Maç sonra erdi, 2-1.