Bu akşam Bursa kaybettikten sonra derbiye daha bir heyecan geldiKazanan Fenerbahçe olursa Ali Sami Yen'deki Bursa maçında galibiyet Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna yarayabilir. Ama pazar akşamı biz kazanırsak Ali Sami Yen'deki Bursa maçında şampiyonluk için oynarız. Çok ilgin bir maç olacak ,her zamanki gibi sinirlerine hakim olan taraf kazanır.Futbol adına en son ne zaman keyifli bir GS-FB maçı izledim hatırlamıyorum.
Yine kavga döğüş bir maç olur ve sinirlerine hakim olan taraf kazanır. Keita,Arda ve ilk 11'de oynarsa Baros sinirlerine hakim olmalı. Fenerde de Lugano, Emre ve kaleci Volkan'ın sakin olması lazım
![]()

Kazanan Fenerbahçe olursa Ali Sami Yen'deki Bursa maçında galibiyet Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna  yarayabilir. Ama pazar akşamı biz kazanırsak Ali Sami Yen'deki Bursa maçında şampiyonluk için oynarız. Çok ilgin bir maç olacak ,her zamanki gibi sinirlerine hakim olan taraf kazanır.Futbol adına en son ne zaman keyifli bir GS-FB maçı izledim hatırlamıyorum. 
 Yine kavga döğüş bir maç olur ve sinirlerine hakim olan taraf kazanır.  Keita,Arda ve ilk 11'de oynarsa Baros sinirlerine hakim olmalı. Fenerde de Lugano, Emre ve kaleci Volkan'ın sakin olması lazım