Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
Olacaklar belli... Gideceğiz; her türlü küfür ve hakaret altında sahaya çıkacağız... Kimse kendini kandırmasın; misafirperverlik hayalleri görmesin; onların her zaman taşkınlık yapmak için bir bahanesi vardır... Her zaman ne yapıyorlarsa aynısını yapacaklardır... "Centilmence bir maç bekliyorum" filan... İyi hoş ama gerçekçi değil... Bekleyin ve görün... Aksi bir durumda bu mesajı bana yedirin... Bende burada herkesten "özür" diliyeyim... Olmayacak duaya amin demenin mantığı yok...

İşte bu ahval ve şerait içinde çıkacağız sahaya ve Bilica ile Volkan oyunun dengede gittiği dakikalarda bir sakarlık yapıp, ucuz ve saçma bir gol yememize sebep olmazlarsa onları o stadlarında yeneceğiz ve alnımız ak bir şekilde Kadıköy'e döneceğiz...
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sizin stadınızda daha farklı bire olay varmış, ne bileyim böyle çiçekle karşılıyormuşsunuz gibi... 50.000 kişinin ettiği küfürler dün gibi aklımda, kimse bana masal anlatmasın. Küfürler, tribün olayları bir derbi gerçeğidir, kimse benim stadımda olmuyor demesin yemezler.

O ahval ve şerait dediğin olaya sizin futbolcular bile destek olurken ses çıkarmıyordunuz, ne oldu birden Kurtuluş Savaşı moduna girdiniz??

Son olarak yöneticilere sesleniyorum, onlarca kışkırtıcı mesaj hala duruyor, benim mesajlarım hep siliniyor. Gerekirse beni siteden süresiz uzaklaştırın, ama bu mesajı silmeyin. Siliyorsanız alıntı yaptığım mesajı da silin, adil olun...