Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İki istikrarsız takımın mücadelesi olacak bu maç. Bursa'nın maçı kaybetmesiyle daha büyük önem kazandı.

Galatasaray hücum olarak çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Ama savunma zaafları var. Bu savunma zaaflarını Fenerbahçe değerlendirir mi? Bu sorunun cevabının kilit adamı Alex. Maç boyu rakibi uyutup bir anda çıkarsa olabilir.

Fenerbahçe belki de kadro olarak son 5 yılın en zayıf görüntüsüne sahip. Ve ben bir Fenerbahçeli olsam, takımımın şampiyon olmasını istemezdim, sırf takımın içini temizlemek ve Daum'u takımın başından yollatmak için. Değil Fenerbahçe, Türk futboluna da zarar veriyor Daum. 2008 Avrupa Şampiyonası'nın yıldızı Semih eridi sayesinde. Şimdi Türkiye'nin Messi'sini aldıklarından bahsediyorlar. Daum varken biraz zor, biraz zor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    İki istikrarsız takımın mücadelesi olacak bu maç. Bursa'nın maçı kaybetmesiyle daha büyük önem kazandı.

Galatasaray hücum olarak çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Ama savunma zaafları var. Bu savunma zaaflarını Fenerbahçe değerlendirir mi? Bu sorunun cevabının kilit adamı Alex. Maç boyu rakibi uyutup bir anda çıkarsa olabilir.

Fenerbahçe belki de kadro olarak son 5 yılın en zayıf görüntüsüne sahip. Ve ben bir Fenerbahçeli olsam, takımımın şampiyon olmasını istemezdim, sırf takımın içini temizlemek ve Daum'u takımın başından yollatmak için. Değil Fenerbahçe, Türk futboluna da zarar veriyor Daum. 2008 Avrupa Şampiyonası'nın yıldızı Semih eridi sayesinde. Şimdi Türkiye'nin Messi'sini aldıklarından bahsediyorlar. Daum varken biraz zor, biraz zor.
    Katılıyorum fakat, takımın temizleneceğinden de artık şüphe ediyoruz. Revizyon'u bile beceremiyorlar.

En azından derbileri kazanarak moral bulmak,sevinmek istiyoruz. 2 yıl daha Aziz başkan takımın başında, doğal olarak Daum'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tam aksine Serkan; Fenerbahçe'de şampiyon olan teknik direktörlerin bile garantisi yokken, şampiyon olamayan teknik direktörü Aziz başkanın görevde tutmasını beklemek pek mantıklı değil. Yani Aziz başkanın 2 yıl daha bu koltuktayım demesiyle Daum'un da kalması veya gitmesinin garanti altında olması arasında ilişki yok.

Bu tip kim kalır, kim gider tartışmalarının hiç çıkmaması için bu sezon şampiyon olmalıyız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri