1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Fenerbahçe Yönetiminden Federasyona "Üç Maymun Tepkisi"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fedesasyon beni bağlamaz benim kulübümün başkanı ligin en kritik derbi müsabakasından önce bu açıklamaları yapıyosa bıraksın gitsin ayıp yahu bi sonraki hafta yapın yapacaksınız.derbiye gölde düştü sayelerinde hakem kimin lehine/alehine hata yaparsa yapsın eyyamcı olacak maç sonunda...ki hakem illaki hata yapacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Federasyon başkanı internet sitesinden yapılan bir açıklamaya basın toplantısıyla cevap veriyorsa, Fenerbahçe de buna basın toplantısıyla cevap verir. Zaten derbi nedeniyle asıl açıklamaların yapılmadığı ve ilerde daha geniş bir basın toplantısı düzenleneceği açıklandı. Özellikle Şekip Mosturoğlu, Mahmut Özgener'in sakladığı detayların hepsini açıklayarak Mahmut Özgener'in yaptığı laf salatasına güzel bir cevap vermiş oldu. Fenerbahçe'nin yanısıra diğer takımların da şikayetlerinin barındırıldığı bir basın toplantısı oldu, yeteri sertlikte değildi. Geniş basın toplantısını bekliyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri