Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

beyler, derbiye 1 numaralı biletim var. bu biletle stada 2 kişi girebilme gibi bir imkanım var mıdır? 2 kişi tek koltuk kullanımı ...

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    beyler, derbiye 1 numaralı biletim var. bu biletle stada 2 kişi girebilme gibi bir imkanım var mıdır? 2 kişi tek koltuk kullanımı ...
    İhtimal vermiyorum ben.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Eğer yanında girecek kişinin yaşı küçükse girersin ama büyükse çok zor.

Gerçi ben 22 yaşında bi ablayla girmiştim Gişeye kadar geldik görevli kabul etmedi. Arkada yoğun bir taraftar kalabalığı vardı. Bi yandan biz biyandan onlar ısrar ediyorlardı "Girsinler bişey olmaz." "Hadi abi ya birsürü kişi bekliyor" gibi tepkiler geliyordu. Görevli bi polise haber verdi. Taraftarın tepkisi iyice arttı. Polis başkomiseri çağırdı. Başımızda 10-12 tane polis vardı. Arkadaki taraftarları görünce Komiser düşündü düşündü tamam geçsinler dedi

Riskli iş yani

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Diğer maçların hepsinde mağlup mu olmuş?
    Hayır arada beraberliklerde var tabiki.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eğer yanında girecek kişinin yaşı küçükse girersin ama büyükse çok zor.

Gerçi ben 22 yaşında bi ablayla girmiştim Gişeye kadar geldik görevli kabul etmedi. Arkada yoğun bir taraftar kalabalığı vardı. Bi yandan biz biyandan onlar ısrar ediyorlardı "Girsinler bişey olmaz." "Hadi abi ya birsürü kişi bekliyor" gibi tepkiler geliyordu. Görevli bi polise haber verdi. Taraftarın tepkisi iyice arttı. Polis başkomiseri çağırdı. Başımızda 10-12 tane polis vardı. Arkadaki taraftarları görünce Komiser düşündü düşündü tamam geçsinler dedi

Riskli iş yani
    bu dediğin numaralı mı yoksa eski açık falan mı?

16 yaşında 2. kişi. küçük sayılır

Mesaj Yetkileri