arkadaşlar valdivia kerlon gibi tekniği ve top sürüşü güzel adamları alıyorum ama hiç biri çalıma girmiyor bildiğiniz çalım atan oyuncu varsa lütfen söyleyin
arkadaşlar valdivia kerlon gibi tekniği ve top sürüşü güzel adamları alıyorum ama hiç biri çalıma girmiyor bildiğiniz çalım atan oyuncu varsa lütfen söyleyin
valla roma'yı çalıştırırken Mancini ve Duff vardı.kanatta sürekli deli ederdi çalımlarıyla savunmayı![]()
Alex,Yildiray Bastürk,Anelka
hasan sas,yildiray bastürk,sezer öztürk,sabri sarioglu
joaquin tek geçerçok iii çalım atar
denilson, şaş,tuncay
emre belezoğlu, yıldıray, duff
tuncayı tavsiye ederim ama biraz kendini kaptırıyor![]()
anelka hasan sas duff
ucuz olanı yokmu
kemal arslan var..Originally Posted by saruman16
ibrahim üzülmez var ucuz olarak... hatta serbest var bir tane engin şentürk serbest olduğuna bakma 15 asist yaptı...
Yattara...
Aroune Kone , Jakub Blaszczykowski , Henri Camara , Jan Schlaudraff , Cesar Delgado , Mauro Esposito , Salomon Kalou , Bastian Schweinsteiger , Ze Roberto ...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
espositoyu alabiliyosan al. hem iyi çalım atıyo, topu kolay kaptırmıyo. hemde top kapıyo. güzel bi oyuncu. sağ sol orta forvet heryerde oynatabilirsin
ibrahim akın, pascal feoundino, tevez, pisculluchi, bunLar topu ayağına aLınca deLiriyorLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
solda Serkan Atak SaĞda Okan KoÇ Manyak Oynuo
redboy.777@hotmaİl.com Ekleyİn Fmden KonuŞalim
bonaventure kalou
pisculichi
ribery
romaric
volkan bekci
Rİberymi :S hiç denemedim özellikleri o kadar iyi değildi diye Bende transfer liseteme alıyım![]()
Reyes çok çalıma giriyor ve çok kolay geçiyor...onun yanında orta düzey derseniz
Uğur yıldırım
V.Hleb
eskiden cmde fbde bi adam wardı söner keleş die dribling 18 finishin 5 flndı topu alırdı döner dururdu hiç şut çekerken görmedim adamı
wigan da oynayan mahon adlı oyuncuyu al.bende ortalama 5-10 arası dripling yapıyor
dribblingi ve technique i iyi olan adamları al
iyi lanları bulsak alcazda bulamıyoruz bulunanlarda çk pahalı![]()
maximum 25 yaş olarak düşünüyorumOriginally Posted by SaMaNYoLu
eder bau,
karim ziani
andrey arshavin
insua
dario conca (super yetenek çok ucuz)
leandro bonfim
şimdilik bunlar aklımda
Vicente , Yeste
6.0.3 versiyon yüklüyse anelka çok çalımcı müthiş çalımlar atıyor aynı şekil de Tuncay.
Hasan Şaş ve ibrahim Akın
uğır yıldırım çok çalım yapıyordu bende hele hasan şaş adam nerdeyse topu bırakmıyacak yaw???