Devam etsin böyle tüm Galatasaraylı oyuncular ve teknik heyet.
Şampiyonluk şansımız bitmiştir, geçmiş olsun.
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Devam etsin böyle tüm Galatasaraylı oyuncular ve teknik heyet.
Şampiyonluk şansımız bitmiştir, geçmiş olsun.
Ulan Francosundan da Canerinden de bıktık artık ya. Bırakın o formayı hakedenler giysin...
Bari ikinci olsakta şampiyonlar ligine gidebilsek. Son 2 sezondur Galatasaray'da çok büyük bir başarısızlık söz konusu.
Geçen hafta Emre, bu hafta Leo. Ben böyle şansın...
Haydi kanaryam 14 dakika sonra zafer bizim olacak.. Dayanın kanaryalarım..
Ortasahadan gol yedik ya varmı böyle şanssızlık tabi sen gidip ceza sahası içinden Gio ile atamazsan gol yiyince konuşmayacaksın..
Caner'in yararından çok zararı oluyor...tamam mücadele falan ediyor ama ne bir ortası yerini buldu bugün, ne şutu...
Last edited by Knightmare : 28.Mart.2010 at 21:27
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Hep bedel ödüyoruz, geçen hafta da yedik pozisyonları bir bir, atamadık golleri döndü geldi saçma sapan gol yedik. Bu hafta yine pozisyon bul, atama. Dönsün kalecin saçma sapan hata yapsın. Anlamıyorum ben bu işi, ilk 5'e girsek bari...
Son 8 dakika hadi kanaryam..
Yav istersek 10. olalım şu Fenerbahçe'yi yenelim yeterki ama nerdee..Bu formayı haketmiyor Caner,Leo..
Kardeş mesele adam almak değil takımın ihtiyacı olan kaliteli formda isimleri almak önemli,Öyle bu adamın adı var diye adam almak değil mesele kardeş.![]()
Uzatmalarda yersek izle şimdi...
Keita az kalsın atıyordu
Her yerinden öpüyorum Volkan.. Her yerinden ..
oofff ne kaçtı be! Keita çok güzel vurdu, Volkan'da aynı güzellikte çıkardı
Keita güzel bir voleyi kaçırdı.
Arda'nın yararından çok zararı var, helal olsun Rijkaard'a.
Keita ne kaçırdı yav Volkan çok güzel tuttu..
Son dakika hadi bee az kaldı az
Oh sukurler olsun kazandık
İlk 10 dakika hem takım hem taraftar maçı yaşadı, sonrası fos. Her açıdan sınıfta kaldık. Yazıklar olsun...
Maç bitti, tebrikler Fenerbahçe, yazıklar olsun Galatasaray.
Tebrikler diyecek bir şey yok atamayana atarar.. :S 2. Bile olamayız..Göz göre göre liderlik gitti şimdi 4. yüz..10. Olalım istersek bu maçı kazanalım ama.. Nerde o Gerets dönemi..
:S
Tebrikler Fenerbahçeye Hakettiler İstediler Başardılar
hehe Volkan ne yaptı öyle popomla bile durdururum topları der gibi
![]()
Maç hakkında konuşulacak bi şey de yok.O derece rezil bir maçtı.
Futbolcusu hissetmeden oynar, yöneticisi motive etmez, taraftarı baskı kurması gereken dakikada gerizekalı bir arabesk parçası söylemeye kalkar, teknik direktörü kulübede uyur. Yerinizde olmak için canını verecek milyonlarca insan var. Yapamıyorsanız bırakın yapabilenler gelsin, harcadınız milyonlarca insanı... Sami Yen'de derbide yeniliyorsan şampiyon O-LA-CAK-SIN... Başka çıkar yolunuz kalmadı...
'Şanslı' bir galibiyet tebrik ederiz.
2 penaltı çalmayan Cüneyt Çakır'a tebrikler.Bu maçın hakkı 0-0'dı.Bunu elleriyle rakibe armağan eden Leo Franco'ya da teşekkürler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?