Quote Originally Posted by crespo009 View Post
Nihat'ın eksikliği o kadar önemli değil bence. O bölgede oynayacak Holosko - Serdar Özkan - Tello gibi adamlar var. Ama Ferrari olmadığında o bölge bomboş kalıyo. Toraman defansa geçiyo bu sefer Fink - Ernst rahat olamıyo. Vazgeçilmez adamıydı takımın. 4 hafta olmaması demek Beşiktaş'ın havlu atması demektir bana göre. Fenerbahçe'de Lugano eğer 3-4 hafta sakat olmasaydı o puan kayıpları olmayacaktı belki ama oynamadı ve takım dibe çöktü. Aynısını Beşiktaş'ta yaşadı son bölümlerde. Yine aynısı olacaktır.
Morallenmiş bir Nihat önümüzdeki süreçte bize faydalı olabilirdi.Holosko ile değişmeli daha faydalı olurlar gibi geliyor.Serdar Özkan maalesef beklenenden çok uzakta.Bu sezon bir çok maçta çok kötüydü.Acayip gol kaçırıyor.Bu maçta bile 2-3 pozisyona girdi.Bizi rahatlatacak 4.golü atamadı.Ferrari'ye hiç değinmek istemiyorum.Onun yokluğunda büyük sıkıntı yaşamıştık Bursa maçından sonra.Umarım bu sefer öyle olmaz.Bu sakatlıklar şampiyonluk umudumu bir nebze azalttı doğrusu.Umarım diğer oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaparak aratmazlar sakatları.

Ayrıca şampiyonluk için bence çok erken.Henüz 7 hafta var.Bana son hafta belli olacak gibi geliyor şampiyon.