Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye 15'lik 'Messi'

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O biraz eski kaynakta yeni yazılmış bir haber daha gördüm.

http://www.cezasahasi.net/2010/03/go...sirtliyor.html

Sheriff Misafir

Okadar içeriğini bilemem, sadece rezerv takımla maçlara çıktığını ve çok iyi oynadığını biliyorum. A takımın oyuncusu olsada şu ana kadar herhangi bir maçta forma giymedi. Bu yaşta o formayı birkaç kez giyip yeteneklerini a takım maçında da göstermiş olsa, forma için mücadele eder. Şu anda forma mücadelesi vermesine bile izin verilmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Söylüyo zaten Ancelotti daha çok gençsin biraz daha sabret demiş. Aslında haksız değil. Malouda - Zhirkov - Joe Cole hiç olmadı Kalou forma için savaşmak zorunda olduğu adamlar. Daha 18 yaşında mutlaka onada şans gelecektir. Zaten güvendiklerini forma vererek göstermişler. Maçlarda hep yedek oyuncularla oturtuyomuş Ancelotti. Milli takımın değişmezi olacaklar Necip - Gökhan - Ömer - Nuri - Emre. Arda - Tuncay 'ı silip geçeceğini düşünüyorum Gökhan'ın.

Ömer Toprak içinde Milli takım yetkilileri devreye girmişler bu arada. Ömer'i A Milli Takıma kazandıracaklarmış. Gökten taş yağacak ya hadi hayırlısı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Kaptan değilmiydi bu arkadaş zaten u 16 da arkadaşım var oynayan alt yapıda kaptan filan demişti yanlış anlamadıysam.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Chelsea'nın da Gökhan Töre'yi a takıma almadığını düşünürsek, avrupa takımlarında da genç oyuncular için verilen şans belli. Sadece Barcelona, Arsenal gibi takımlar yetenekli gençlerin değerini biliyor ve bu sayede 100-200 bin euro ya mal ettikleri oyuncuların değerleri 2-3 yıl sonra 60-70 milyon euro oluyor.

Di Santo gecen sene oynamisti, yine bu sene Sturridge ve Borini oynadilar. Ki Chelsea'nin nasil hayvani bir kadroya sahip oldugunu biliyoruz, onlar bile dakika veriyor. FB'nin ise en cok tartisilan yani kulubedeki yerlilerin yetersizligi, buna ragmen gencler sans bulamiyorsa bence bu konu uzerinde biraz dusunmeli FB'liler......

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

teknik direktörle de alakalı. Daum'un tercihi bu yönde oluyor.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu sistemde keşke avrupaya gitseymişte bize gelmeseymiş diyorum.. Ama bir yandanda o kadar methediliyorsa kendini gösterip formayı alabilir diyorum.. hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sporx'de izlediğim videoda yalan haber olduğunu söyledi.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

valla fenere gitmesi kötü olmuş 25 ine kadar ilk 18 girer daha sonra yedekten girer messiye benzemek için ugraşmış saçlar falan

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    valla fenere gitmesi kötü olmuş 25 ine kadar ilk 18 girer daha sonra yedekten girer messiye benzemek için ugraşmış saçlar falan
    Espiri mi bu? Espiriyse nerede gülecektik kaçırdım kusura bakma : )

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

fenerbahçeye geldi adını duymayız artık onun yazık olmuş çocuğa keşke arsenal fln alsaydı

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri