Yıllar önce, kalede Pancu var iken Beşiktaş bizi 4-3 yenmişti. O maçtan sonra çeşit çeşit avatarlar görmüştük, bazıları skor tabelasını koymuş, bazıları Kadıköy Hatırası yazıyor veya Pancu'nun resimleri vardı. Tahrik olmadım.

Galatasaray'ı 6-0 yenmiştik. Belki şuan modası geçti ama; ben siteye ilk üye olduğumda hep bu maça ait avatarlar vardı. Kimsenin tahrik olduğunu görmedim.

İki yıl önce sitede bir grup Galatasaray'lı arkadaş, sabırsızlanma, geliyoruz pankartı koymuşlardı derbi öncesi bu avatarlar kaldırılmamıştı.

Benim düşüncem şu, futbolun bu tarz durumları o sporu renklendirir. Ama kullanılan avatar küfür içeriyorsa veya ağır hakaret var ise yasaklanabilinir(japonya bayrağı, direkt bayanlarımızın üstünden yapılan bir hakarettir) bunlar yasaklanabilinir.

Volkan'ın resim konusuna gelirsek, ben doğal olarak tahrik olmam. Ama Volkan böyle davranışları seviyor, yaptığı sportmence değil ama; biz taraftlar sportmen olmak zorunda değiliz. Sonuçta bu yaptığı hareketin, hernagibi bir küfür içeren veya ağır hakaret dolu bir anlamı yok. O sebepten izin verilmeli diyorum.

Sonuçta üç yıl önce bu forumda her türlü avatar koyup, bir kişi rahatsız olmazdı. Şimdi neden bu hale geldik merak ediyorum.