Anket Sonuçlarını Görüntüle: Böyle Manidar Avatarların Kaldırılmasına Ne Diyorsunuz?

Voters
69. You may not vote on this poll
  • Haklı bir uygulama

38 55.07%
  • Haksız bir uygulama

31 44.93%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Kaldırılan Avatarlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Avatarlarla ilgili bahsetmek istediğim bir şey var.Kontrol Panelinin Avatar bölümünde Diğer seçeneğindeki resim bölümlerinde birçok küçümseyici resimler mevcut.Bilmiyorum o resimler nasıl oraya yerleşiyor.Böyle aşağılayıcı resimlerin forumun bir bölümünde bulunması hoş bir şey değil bence..Birisi o resimlerden birini koysa ve siz kaldırsanız forumdan aldım koydum sakıncalıysa neden forumda barındırıyorsunuz diyebilir..Burda konuşulan konuya gelecek olursam bazı insanlar vardır en ufak şeyde tahrik olur bazıları vardır ne yaparsan yap takmaz geçer.Bu durumun bir standartı yok bence.Kimi tahrik olurken kimisi olmaz.Bir orta yol bulunması zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Bu arada, üç ayrı başlıktan konuyu takip ediyorum, sürekli gözden kaçırılan bir şey var:

Volkan'ın topu kontrol ettiği organını, yumuşatmadan, evirip-çevirmeden halk arasındaki söylenişiyle yazabiliyor musunuz buraya? Önce bunu bir düşünün, ondan sonra yorum yapın derim ben.
    Ben yazabilirim. Yazayım mı?

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Avatarlarla ilgili bahsetmek istediğim bir şey var.Kontrol Panelinin Avatar bölümünde Diğer seçeneğindeki resim bölümlerinde birçok küçümseyici resimler mevcut.Bilmiyorum o resimler nasıl oraya yerleşiyor.Böyle aşağılayıcı resimlerin forumun bir bölümünde bulunması hoş bir şey değil bence..Birisi o resimlerden birini koysa ve siz kaldırsanız forumdan aldım koydum sakıncalıysa neden forumda barındırıyorsunuz diyebilir..Burda konuşulan konuya gelecek olursam bazı insanlar vardır en ufak şeyde tahrik olur bazıları vardır ne yaparsan yap takmaz geçer.Bu durumun bir standartı yok bence.Kimi tahrik olurken kimisi olmaz.Bir orta yol bulunması zor.
    Bu çocuk doğru söylüyor oraya bir el atmak lazım.

Mesaj Yetkileri