Anket Sonuçlarını Görüntüle: Böyle Manidar Avatarların Kaldırılmasına Ne Diyorsunuz?

Voters
69. You may not vote on this poll
  • Haklı bir uygulama

    38 55.07%
  • Haksız bir uygulama

    31 44.93%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Kaldırılan Avatarlar

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Şahsi fikrim başkadır ama yönetici olarak yapmam gereken başkadır, bana kalırsa bu tür avatarların olmasında bir sakınca yok ama, işte aması var. Birisi portakal koyar, sonra da ben portakalı çok sevdiğimden koydum der, peki neden koymuştur, çünkü küfürlü bir tezahuratı akıllara getirmek istemiştir, küfürü direk yazamadığı için de bu yolu seçmiştir.

    İnleyen nağmaler azar birisi, neden yazar, o tezahuratı akıllara getirmek için, o tezahuratın içerisinde küfür varsa en azından bulunduğu dörtlükte, devamını da yazamayacağı için küfürden dolayı demek ki, o anlamı çıkaracak kadarını da yazmamalıdır.

    Bu şekilde kuralı uygulayabiliriz ama Mor Menekşe yazar birisi, devamında küfür yoktur, güzel bir espridir, rakibi de biraz sinirlendirir, zaten artık aşmış kişiler bu takılmalara espriyle cevap verir, sinirlenmez bile. Bunu kaldırmam ama birisi gelip, diğeri tahrik etmiyor muydu, o kaldırıldı bu da kaldırılsın der ama amaç tahrik etiği için kaldırılmak değildir ki, küfür, hakaret içerdiği için kaldırmaktır.

    6-0 ya da 5-1 avatarlarına neden izin verilmiyor ya da imzalarda olmasına, bunları gören birisi mesajında GS yerine 6S yazıyor mesela. Herhalde en çok verdiğim uyarıdır F5 ve 6S yazılan mesajlara. Sizin görmüyor olmanız, müdahele edilip, mesaj silindiğinden olabilir.

    Burada bu ayrımı iyi yapmak gerektiği için, bu tür sakıncalı avatarların olmaması daha doğru olur. Bunun standartını da koymak zordur, ben portakalı sevdiğim için koydum der, Hollanda hayranıyım der mesela çıkar birisi. Takımların her kullandığı tezahuratı yazıp, sakıncalılar diye ayırma gibi bir durumumuz da olmadığından ve uygulamada maalesef kiüyelrin bunu onuki silinmemişti, bunda ne var diyerek savunma yapacaklarından, bu tür şeylerin kullanılmaması, adaletin de sağlanması açısından doğrudur.

    Şahsi fikim ise kullanılmasının bir sakınca doğurmayacağıdr.
    "YÜCE ATATÜRK"

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Birde şu nokta var.

    Bir taraftar forumunda bahsi geçen olay mesaja, avatara, imzaya yansıyor. Burada bunu yazarak şu taraftar forumundaki şu olayı kastediyorlar. Siz kaldırmıyorsunuz deniyor.

    Ben o forumu takip etmiyorum ki olayın ne olduğunu bileyim. Bu kadar ince nem kapmalar varken standart yakalanmaz.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •