Anket Sonuçlarını Görüntüle: Böyle Manidar Avatarların Kaldırılmasına Ne Diyorsunuz?
- Voters
- 69. You may not vote on this poll
-
Haklı bir uygulama
-
Haksız bir uygulama
-
Emre'nin kol hareketi maç oynanmadan kaldırıldı mesala. El Barto'nun da belirttiği gibi sizlerin de rahatsız olduğunuzu söylemeniz gerekir ki ben portakalı görsem acaba neden diye düşünmem bile, bırakın küfürlü tezahurat içerdiğini bilmeyi.
Eğer acil kaldırılması gerekmiyorsa zaten sakıncalı avatarların yönetim tarafından da kaldırılması hoş değil, üyeye mesaj atıp bu konuda bilgilendirmeli ve avatarı kendisi değiştirmesi istenmelidir öncelikle. Tabi bu esnada neden bu üyenin avatarı kaldırılmıyor diye karşı tarafın da şikayeti sürekli devam edebilir, avatar anında kaldırıldığında da üye söyleseydiniz kaldırırdım diye sitem edebilir.
Yani 2 tarafı da her zaman memnun edecek souçları ortaya çıkaramayabiliriz, böyle durumlarda da herkesi memnun etmek düşüncesiyle değil de, verebileceği zararı en aza indirme düşüncesiyle hareket etmeliyiz.
Senin şikayetini anlıyorum Anıl ama olayın yaşandığı dönemin de etkisi var, ha neredeyse 10 sene olmuş 6-0 üzerinden diyebilirsin. İşte böyle karışık olduğu için durum, bu tür tartışmalar yaşanıyor ya.
Mesaj Yetkileri