Koyma şunları canım abisi ya,feci tahrik oldum tutmayın beni camdan atlayacağım
Bir topluluğun tartıştığı konuya bak.Bırakın onu bile tartışmayı beceremiyoruz.Konu neydi ne olmuş. Son yazılara baktım bir İsmail konuyla alakalı bir şeyler söylemiş bir de Aygün.
Bu konu Disco niye sarı kırmızı yazmış konusu değil.Bundan da tahrik oluyorsanız yani bilemiyorum. Yazar istediğini yazar,isterse dünyanın hakimi benim yazar. Kararlarını eleştirecekseniz eleştirin ama kararlarında eleştirecek bir şey bulamıyorsanız gidip de detaylara takmayın ve de bunu bu konunun içinde yapmayın.
Ne ota suya tahrik olan ülkeyiz yahu,her şey tahrik unsuru.
Başta düşünüyordum ve öyle oy verdim avatar konulsun kısıtlanmasın diye ama İsocum bunların tahrik potansiyeli çok fazla canım abisi, biz birbirimize takılır güleriz ama mazallah gider linç ederler bir avatar koyduk mu, tahrik olunan kişi olmak iyi bir şey mi acaba? Görende Megan Fox falan forumdan geçti sanacak
Başta oyumu kullanmıştım avatarlar istenildiği gibi konulsun yönünde ama bu kadar alakasız mesajı görünce oyumu diğer tarafa alıyorum.
Bu arada Avatar filmi sanıp konuya giren çok oldu herhalde,Disco avatar filminde oynamadı malesef ,burda tartışılan konu avatarlar![]()